Veikkausvihje

AS Roma ja Porto avaavat Mestarien liigan pudotuspeliparin ottelulla Rooman Stadio Olimpicolla. Luvassa on viihdyttävä matsi, sillä molempien joukkueiden otteluissa on nähty runsaasti maaleja. Yli 2.5 maalia on selvästi yli kerran kahdesta osuvana hieno pelikohde 888sportin kertoimella 1.91.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

AS Roman kausi on ollut melkoista vuoristorataa. Kaivattua tasaisuutta ei ole missään vaiheessa löytynyt, mikä tietää Serie A:n osalta mestaruushaaveiden haihtumista jälleen kerran jo kauan ennen ratkaisupelejä. Isännät ovat hävinneet ainoastaan yhden edellisistä kahdeksasta ottelustaan, mutta silti peliotteet ovat olleet kaukana vakuuttavista. Porto puolestaan on ollut tulikuuma. Vieraat eivät ole hävinneet sitten lokakuun, lukuunottamatta rankkaritippumista kotimaan cupissa Sportingia vastaan.

Ottelun maaliodotus on selvästi normaalia Mestarien liigan jatkopeliä korkeampi. Porton viimeiseen viiteen matsiin tässä kilpailussa on nähty keskimäärin lähes neljä maalia. Myös AS Roma on pääosin pelannut runsasmaalisia otteluita Mestarien liigassa, erityisesti kotonaan. Viimeisestä kymmenestä matsista yhdeksässä on nähty vähintään kolme maalia. AS Roma ei myöskään ole kotiotteluissaan ollut erityisen vakuuttava, mikä avaa ovea Portolle vähintäänkin maalintekoon.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.08
3.50
3.90
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
2.10
3.50
3.90
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.07
3.30
3.60
speedybet
2.05
3.40
3.75
2.10
3.45
3.80
2.08
3.50
3.90

Isännillä on pieniä pulmia myös kokoonpanon suhteen. Ykkösvahti Robin Olsen on sivussa avausosasta ja myös puolustuslinjassa on kysymysmerkkejä. Portolta puolestaan puuttuu kaksi kärkimiestä Vincent Aboubakar ja Moussa Marega, mutta liian suurta painoarvoa emme asialle antaisi. Tiquinho Soaresin johdolla vierailla on heittää kehiin ihan mitat täyttäviä korvaajia, joille varmasti myös paikkoja siunaantuu isäntien epävarmaa alakertaa vastaan.

Porto on ollut joukkueista valmiimman näköinen niin Mestarien Liigassa kuin kotimaan sarjassakin, joskin jälkimmäinen ei aina anna riittävää kuvaa todellisesta tasosta. Kuitenkin vierailla on tässäkin ottelussa taatusti saumat menestykseen ja vähintääkin maalintekoon. Nostetaan vihjeeksi yli 2.5 maalia 888sportin mainiolla kertoimella 1.91.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments