Veikkausvihje

Samoista sijoista SM-liigassa taistelevat Lukko ja Pelicans kohtaavat tärkeässä ottelussa tiistaina. Vieraiden rasitteena on aikamoinen pelikuorma, erityisesti maajoukkuemiesten suhteen. Lukko nouseekin erinomaiseksi pelivalinnaksi, ComeOn! tarjoaa isännille kovaa kerrointa 2.15 ja tämä on syytä ottaa talteen välittömästi.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa uusille suomalaisille asiakkaille kauttamme hulppean 400% ensitalletusbonuksen! Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa.

Lukko ja Pelicans taistelevat loppukauden samoista sijoituksista suoran pudotuspeliviivan tuntumassa. Tällä hetkellä molemmat löytyvät viivan paremmalta puolelta, mutta tasaisessa ylemmässä keskikastissa mikään ei ole varmaa vielä pitkään aikaan. Tähän otteluun selvä etu on Lukolla, joka pääsee aloittamaan kolmen kotiottelun viikkonsa tuoreempana.

Pelicansin jäseniä oli runsaasti mukana Ruotsin EHT-karkeloissa, mikä näkyy varmasti suoritustasossa ainakin vielä alkuviikosta. Kaiken lisäksi tshekkihyökkääjä Hynek Zohorna loukkasi itseään viimeisessä ottelussa ja on sivussa. Casimir Jürgens puolestaan tekee paluun loukkaantumisensa jälkeen pussinokkien takalinjoille.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.15
4.30
2.85
2.10
4.10
2.90
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
2.10
3.75
2.63
2.10
4.10
2.90
speedybet
2.10
4.25
2.80

Lukko pääsee paremmista asemista tärkeään viikkoon. Joukkue on pääosin terve ja maajoukkuekomennuksetkin jäivät minimiin. Lukko vahvisti rivejään Pelicansin kasvatilla Vili Sopasella, jonka tulon myötä kokoonpano on täysi. Sopanen istutettaneen kakkosketjuun kanadalaisten Brandon DeFazion ja Justin Danforthin viereen, mikä antaa välittömästi raumalaisille yhden sarjan kovimmista tehonyrkeistä.

Pelicans on ollut kauden yksi iloisimpia yllätyksiä, mutta nyt tehtävä vaikuttaa turhan kovalta. Avainmiesten rasitus sekä pari ikävää loukkaantumista on hankala lähtökohta aktiivista Lukkoa vastaan. Isännät lähtevät luistelemaan lahtelaisilta jalkoja alta ja tähän on kaikki saumat. Kun vielä sponsoripelin ansiosta Raumalla on täysi tupa kotijoukkueen tukena, vieraille tuskin jää pisteisiin asti saumoja tiistaina.

Houkuttelevimmat pelikohteet löytyvät isäntien puolelta. Tarjousten helmi on ComeOn! -sivuston tarjoama hieno kerroin 2.15 Lukolle.


Comments