Veikkausvihje

BATE Borisov isännöi Arsenalia torstain Eurooppa-Liigan ottelussa. Arsenal on ottelun suosikki, mutta helpolla loukkaantumisista kärsivät Gunners ei Borisovista voittoa hae. BATE puolustaa erinomaisesti ja ottelun maaliodotus on todella matala. Paras pelivalinta on alle 2.5 maalia Unibetin hienolla kertoimella 2.20.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

BATE Borisoville ottelu on ensimmäinen tosipeli lähes kahteen kuukauteen. Joukkue on luonnollisesti täten täysin terve ja siirtoikkunassa rivejä vahvistettiin vielä Bojan Dubajicin, Nemanja Milicin ja Dmitri Bessmertnyn hankkimisilla. Eihän BATE tietenkään Arsenalin veroinen joukkue ole, mutta ei se todellakaan kaukana kotikentällään myöskään mikään heittopussi ole. Lisää mielenkiintoa tuo entinen Arsenal-peluri Aleksandr Hleb, joka  saatetaan hyvinkin nähdä kentällä vähintään vaihdosta.

Unai Emery lähtenee vahvasti kierrätyksen kautta tähän pudotuspelien avausosaan. Gunnersille tasainen ja pienimaalinen avausosa ei olisi minkäänlainen ongelma, tärkeintä on siirtää ratkaisu jälkimmäiseen osaan kotikentälle. Viikonloppuna Emeryn miehistöstä useampikin kärsi sairastelusta, minkä lisäksi varsinkin puolustuslinjassa on pahoja loukkaantumisia. Arsenalille puolustaminen ei kuitenkaan ole ollut Eurooppa-Liigassa turhan hankalaa, viidessä edellisessä ottelussa Gunners ei ole päästänyt omiin maaliakaan eikä tämä saldo välttämättä muutu torstainakaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
7.50
4.50
1.42
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
7.50
4.75
1.40
8.25
5.15
1.38
bethard etusivun logo
7.50
4.85
1.42
8.25
5.15
1.38
speedybet
7.25
4.80
1.40

BATE:n menestys on lähes täysin kiinni kotikentästään. Vieraissa joukkue ei ole viihtynyt sitten lainkaan, mikä tuli todistetuksi myös lohkovaiheessa. Toisaalta joukkue piti esimerkiksi Chelseaa lujilla kotonaan häviten lopulta 0-1. Samansuuntainen tulos on lähellä myös tässä pudotuspelien avausosassa. Markkinoilla on reagoitu turhan rajusti joukkueen runsasmaaliseen historiaan. Pudotuspelien paineet ja ottelun tärkeys madaltavat maaliodottamaa entisestään.

Korkeintaan kaksi maalia nähdä arviomme mukaan käytännössä yhtä usein kuin vähintään kolme, eli kolikonheitosta puhutaan. Kun tarjolla on Unibetin mainio kerroin 2.20, alle 2.5 maalia kelpaa makoisasti torstain peleihin mukaan.

unibet vedonlyönti


Comments