Veikkausvihje

Päivän ainoa SM-liigan ottelu on sitäkin mielenkiintoisempi. Kovavireinen Lukko ei missään nimessä ole vailla mahdollisuuksia kotikaukalossaan sarjakärki Kärppiä vastaan. Haetaan kunnon kerrointa suoralla kotivoitolla, jolle parhaan kertoimen 3.55 tarjoilee 888sport.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Kärpät ei ole osoittanut mitään heikkouden merkkejä viime viikkoina, vaikka rasitteena on ollut loukkaantumisia sekä kasapäin maajoukkuekomennuksia. Joukkue on viimeisen kahden viikon aikana pelannut viisi ottelua, voittanut niistä jokaisen yhteismaalierolla 24-7. Samalla se on sementoinut paikkaansa runkosarjan ylivoimaisena voittajana ja saattaa jälleen pistää jopa ennätyskirjoja uusiksi. Kaikki tämä on kuitenkin jo korkojen kera sisällä myös tämän ottelun kertoimissa.

Myös Lukko on ollut viime aikoina erinomainen. Pienen suvantovaihteen jälkeen raumalaiset ovat palanneet vahvasti voittojen tielle ja runkosarjan jälkeen suora pudotuspelipaikka on jälleen täyttä realismia. Kilpailu kuudesta ensimmäisestä paikasta on kuitenkin niin kova, ettei kovin moneen ohipeliin ole loppukauden aikana varaa. Lukko vahvisti rivejään Vili Sopasella ja kun kokoonpano alkaa olla myös täysin terve, Lukko on vahva haastaja pitkälle kevääseen.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.55
4.10
1.86
bethard etusivun logo
3.50
4.20
1.87
3.50
4.30
1.90
rizk vedonlyönti
3.40
4.15
1.90

Vaikka ottelua kuinka pyörittelisi, vaikea Kärppiä on saada yli 50% vierassuosikiksi kuten markkinat tuntuvat ajattelevan. Lukko on kivikova kotijoukkue, joka kaiken lisäksi tarvitsee pinnoja selvästi vieraitaan kipeämmin. Toki Kärpät on ollut murhaavassa iskussa viime ajat, muttei tasoero kuitenkaan ihan näin suuri ole. Lukko kaatoi tiistaina Pelicansin kotonaan 5-2 ja omaa kyllä saumat voittoon myös sarjakärkeä vastaan. Pienten marginaalien ottelut ovat tavanneet kääntyä näiden joukkueiden välillä tähän mennessä Kärpille, tänään voi hyvinkin olla Lukon vuoro.

888sportin kärkikerroin 3.55 Lukolle on liian hyvä tarjous ohitettavaksi.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments