Veikkausvihje

Malmö ja Chelsea avaavat Eurooppa-liigan pudotuspeliparinsa. Chelsea on tottakai selvä suosikki, mutta joukkue on niin sekaisin ettei mikään ole varmaa. Malmön edellinen kilpailullinen peli on lähes kahden kuukauden takaa, joten pelituntuman kanssa on niin ja näin. Paras pelivalinta on vähintään toisen joukkueen jääminen maaleitta Jetbullin oivalla kertoimella 1.77.

Ei vielä tiliä Jetbullilla? Kokenut vedonlyöntivusto avaa pelin 50%/75€ bonuksella uusille asiakkaille. Klikkaa etusi talteen alta.

Malmön ja Chelsean ottelu on etukäteen varsin mielenkiintoinen tapaus. Umpisolmussa oleva Chelsea on asetettu jättimäiseksi suosikiksi ja näin toki puhtaasti materiaalieron perusteella tulee ollakin. Kuitenkin Maurizio Sarrin miehistön peli on ollut enemmän tai vähemmän umpisolmussa jo pitkään. Itse asiassa koko Sarrin asema on vaakalaudalla, minkä mies on itsekin jo julkisesti myöntänyt. Chelsea ei ole erityisen tunnettu kärsivällisyydestään vaikeuksien koittaessa.

Chelsealle tulevat puolitoista viikkoa ovat koko kauden kannalta erittäin merkittäviä. FA Cupin ottelu ManU:a vastaan, tämän parin toinen osa kotikentälle sekä liigacupin finaali antavat pitkälti suuntaa Sarrin kohtalon lisäksi myös Sinisten koko kauden saldosta. Tässä katsannossa tämän päivän avauspeli Malmössä jää väistämättä lapsipuolen asemaan. Tämä tietää suurella varmuudella erittäin varamiehistä vierasjoukkuetta Swedbank Stadionilla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
8.50
4.50
1.40
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
9.50
4.60
1.40
rizk vedonlyönti
7.50
4.50
1.42
8.60
4.65
1.40
bethard etusivun logo
8.75
4.55
1.41
8.60
4.65
1.40

Jos on Chelsean iskukyky suuri arvoitus, samaa voi ennakoida isäntäjoukkue Malmöstä. Allsvenskanin kausi alkaa vasta huhtikuussa, joten Malmö on joutunut taiteilemaan ohuella nuoralla valmistautumisen kanssa. Edellinen kilpailullinen matsi isänniltä löytyy joulukuulta, jolloin joukkue haki vierasvoiton Besiktasista. Tammikuun siirtoikkunassa Malmö vahvisti rivejään, mutta luonnollisesti yhteisen pelituntuman puute on vielä iso ongelma.

Chelsea saanee pitää palloa mielin määrin, surkeassa henkisessä tilassa ja vahvasti varamiehisenä mitään ilotulitusta se tuskin pystyy järjestämään. Kun myös Malmön pelituntuma on iso kysymysmerkki, otteluparin avausosa voi olla melko tahmea näytös. Eiköhän ainakin toinen joukkueista tässä jää kokonaan ilman maaleitta. Jetbull tarjoilee tälle markkinoiden keskiarvoa selvästi parempaa kerrointa 1.77, joka kannattaa ottaa talteen hyvissä ajoin.

 


Comments