Veikkausvihje

Florida Panthers ja Carolina Hurricanes kohtaavat NHL:n “suomalaisottelussa”. Ottelu on asetettu markkinoilla karvan kotivoittoiseksi, mutta mielestämme selvästi laadukkaampi Hurricanes ansaitsee myös vieraissa pienen suosikkiaseman. Hurricanes siis peleihin SpeedyBetin hienolla kertoimella 2.60.

Ei vielä tiliä? SpeedyBet tarjoaa huippunopeaa vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä sekä korkeita kertoimia. Avaa tilisi alta.

Florida Panthersin osalta viime päivien otsikoita ovat hallinneet hehkutukset suomalaiskapteeni Aleksander Barkovin upeasta osumasta voitto-ottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Näyttävyyttä tärkeämpää ovat kuitenkin voitot, joita Panthersilla on kasassa kolme perättäistä. Joukkue on noussut haudan partaalta vielä taistoon pudotuspelipaikasta. Sinänsä pienehköstä piste-erosta huolimatta pantterien tehtävä vaikuttaa kovin haastavalta, varsinkin kun joukkueen pelistä puuttuu useita voittavan jääkiekon elementtejä. Highlight-maalit eivät tuohon kategoriaan kuulu. Myös puolustaja Mike Mathesonin todennäköinen poissaolo kaventaa isäntien rivejä.

Carolina Hurricanesin saumat pudotuspeleihin ovat selvästi isäntiä paremmat. Kuusi edellisestä kahdeksasta ottelustaan voittanut joukkue pelaa paraikaa hyvää lätkää ja edellismatsin ansaitsematon tappio New York Rangersille antaa varmasti entisestään lisää potkua tähän otteluun. Seuralegenda Rod “The Bod” Brind’Amour on saanut melko nimettömän joukkueensa pelaamaan erittäin työteliästä lätkää kovalla asenteella.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
speedybet
2.40
4.05
2.60
2.43
4.00
2.55
2.48
4.05
2.50
rizk vedonlyönti
2.45
3.95
2.50
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.38
3.80
2.40

Molempien joukkueiden tehot jakautuvat pitkälti kärkipainotteisesti. Barkovin johtama Panthersin ykkösvitja sekä Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämä Hurricanesin vastaava ovat suurella todennäköisyydellä isossa roolissa myös tässä ottelussa. Hurricanesilta tuntuu kuitenkin tällä hetkellä löytyvän enemmän tulitukea myös alempaa. Niin ikään maalivahtitilanne menee vieraiden nimiin. Varsin yllättäen Hurricanesin kaksikko Curtis McElhinney – Petr Mrazek on ollut viime ajat loistava.

Mielestämme laadukkaampi Hurricanes ansaitsee suosikin roolin myös vierasottelussa. Isännillä on turhan monta liikkuvaa osaa huippuvireisestä ykkösvitjastaan huolimatta. Tasapainoisempi vierasjoukkue nostetaan lapulle SpeedyBetin mainiolla kertoimella 2.60.

speedybet vedonlyönti


Comments