Veikkausvihje

Jokerit jatkaa playoff-sarjaansa Moskovan Dynamoa vastaan vieraissa. Pelillisesti Jokerit on ollut sen verran edellä, ettei se kovin iso altavastaaja etukäteen neljänteen matsiin ole edes vieraskaukalossa. 888sportin kärkikerroin 2.88 Narreille on syytä ottaa talteen jo hyvissä ajoin.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Dynamo haki kahdessa ensimmäisessä ottelussa melkoisen edun itselleen voittamalla molemmat vierasmatsinsa. Jokerit nousi kuitenkin perjantain voitolla haudan reunalta takaisin taisteluun. 3-0 tappioasema sarjassa olisi ollut jo viittä vaille kesäloman varmistumista, nyt kaikki on jälleen auki. Pelillisesti Jokerit on ollut edellä, mutta Dynamo on jatkanut runkosarjasta tuttua tekemistä. Se puolustaa varsin viisaasti ja iskee paikoistaan tehokkaasti.

Jokerit on myös rukannut hieman kokoonpanoaan sarjan myötä. Janis Kalnins ryösti ykkösvahdin paikana ja olikin vakuuttava perjantaina. Hyvää maalivahtipeliä Jokerit tarvitsee jatkossakin. Myös Dynamo vaihtoi kolmanteen peliin yllättäen maalivahti. Loistavasti Helsingin otteluissa torjunut Aleksandr Jeremenko saattaa kärsiä jonkinasteisesta vammasta, mikä antaa edun vieraille. Jokerit nosti myös sentteri Geoff Plattin kokoonpanoon ensimmäiseen vieraspeliin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.10
4.20
2.88
2.20
4.10
2.85
speedybet
2.20
4.10
2.85
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.20
4.00
2.73

Jokerit on joukkueista laadukkaampi, eikä se mielestämme kovin merkittävä altavastaaja voi olla Moskovassakaan. Vadim Shipatshjovin johtama Dynamo omaa huimat kärkipelaajat, mutta materiaalin laajuus ja tasaisuus alkaa toimia Jokereiden hyväksi mitä pidemmälle sarja etenee. Perjantain avausvoitto vapauttaa varmasti tekemistä, jäällä Jokerit on ollut kaksikosta parempi jokaisessa ottelussa. Dynamo on laskettu markkinoilla sen verran suureksi suosikiksi, että nyt on syytä mennä vastapalloon.

Parhaan kertoimen vieraille tarjoilee 888sport. 2.88 on sen luokan tarjous helsinkiläisille, että pelit on syytä jättää sisään jo selvästi ennen ottelun alkua.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments