Veikkausvihje

Torpedo ja Barys pelaavat sarjan neljännen ottelunsa maanantaina Nizhny Novgorodissa. Torpedo yllätti vahvan vieraansa edellisottelussa, mutta tuo merkintä saattaa hyvinkin jäädä joukkueen ainoaksi voittosarakkeessa. Näillä kertoimilla Barys on hyvä pelivalinta, paras tarjous 2.35 löytyy Unibetilta.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

KHL-pudotuspelien maanantain mielenkiintoisin pelikohde löytyy idän puolelta. Sarjaseiska Torpedo yllätti ensimmäisessä kotipelissään Barys Astanan 3-1 ja sarja on nyt Barysille 2-1. Maanantain peli onkin varsin kriittinen, vierasvoitolla sarja on suurella todennäköisyydellä ohi kun taas Torpedon voitolla kaikki on ainakin teoriassa vielä auki. Barys on kuitenkin niin paljon vahvempi ja hallinnut otteluita pelillisesti selvästi, joten me hyppäämme vieraiden kelkkaan.

Torpedo tarrasi ohueeseen oljenkorteensa samalla tyylillä, jolla se aiemminkin sarjassa on pelannut. Erikoistilanteet ovat nousseet kuumassa sarjassa arvoonsa ja viimeksi Torpedo nousi niissä edelle. Myös Barysin maalivahti Henrik Karlssonille sattui lauantain heikompi päivänsä, ainakin kaksi Torpedon neljästä maalista olisi ollut normiotteilla helposti otettavissa. Myös pelikurin kanssa vierailla oli jälleen kerran ongelmia, eikä tilannetta auttanut Maxim Semjonovin ulosajo keihästämisestä päätöserässä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.55
4.10
2.35
bethard etusivun logo
2.60
4.25
2.30
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.58
4.25
2.27

Kaikesta huolimatta Barys on paljon laadukkaampi joukkue ja mielestämme varsin suuri suosikki myös neljänteen otteluun. Markkinoilla vieraiden kertoimet ovat nousseet, mikä on toisaalta ymmärrettävää. Torpedo teki kolmannessa matsissa loistotyötä pyrkiessään kuumaveristen vieraiden ihon alle. Nyt kysymys onkin pitkälti siitä, miten Barys pystyy tilanteen käsittelemään. Andrei Skabelka on tähän asti nämä tilanteet loppukauden aikana käsitellyt mestarillisesti, eikä ole mitään syytä uskoa etteikö vierasjoukkue olisi paljon lauantaita parempi tänään.

Jos Barys pääsee takaisin tasolleen ja pystyy pitämään päänsä kylmänä, voitto lähtee Kazakstaniin. Unibetin kärkikerroin 2.35 on hyvä pelikohde maanantaille.

unibet vedonlyönti


Comments