Veikkausvihje

HIFK ja Pelicans pelaavat ison ottelun Nordiksella. HIFK on kotonaan pieni suosikki, mutta parhaat pelivalinnat löytyvät maalimääristä. Yli 5.5 maalia nostetaan vihjeeksi, parhaan kertoimen 1.96 tarjoaa ComeOn!.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa huiman, jopa 400% bonuksen uusiille asiakkaille. Talleta 10€ -> pelaa 50€. Klikkaa etusi talteen alta.

Lähtökohdat keskiviikon otteluun ovat herkulliset. Molemmat joukkueet ovat pelanneet saman määrän otteluita ja pisteitäkin on kasassa täsmälleen sama määrä. Sijoitus suoran pudotuspeliviivan paremmalla puolella on kuitenkin vielä kaikkea muuta kuin varma, mutta toisaalta hyvällä loppukirillä kotietukin on täysin mahdollinen. Panosta siis Nordiksen keskiviikkoillassa riittää erinomaisen paljon.

HIFK on parantanut otteitaan selvästi ja lähteekin täysin ansaitusti kotimatsiinsa suosikkina. Tehoja ei ole vielä löytynyt niin paljon mitä materiaali ja luodut maalipaikat antaisivat odottaa. Toisaalta joukkueen puolustaminenkin on parantunut ja maalivahtipeli saavuttanut ainakin jonkunlaisen tasaisuuden. Kyle Quinceyn jämäkkä paluu alakertaan on myös ollut yllättävänkin iso asia helsinkiläisille.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.00
4.50
3.05
2.00
4.10
3.10
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.00
4.20
2.90
2.00
4.10
3.10

Pelicans sopii tämän hetken HIFK:lle mainiosti. Montaa muuta joukkuetta aktiivisemmin pelaava “Pelsu” tarjoaa HIFK:lle enemmän saumoja vastaiskuihin ja suoriin hyökkäyksiin, joissa Erik Thorell, Joonas Rask ja kumppanit ovat tehokkaimmillaan. Toisaalta 13 maalia kahteen edelliseen matsiin takonut vieraiden hyökkäyskalusto antaa kovan haasteen isäntien alakerralle. Painetta on luvassa roppaukaupalla, eikä HIFK ole ainakaan tähän asti näissä tilanteissa ollut hyvä.

HIFK:n ja Pelicansin ottelut ovat perinteisesti värikkäitä tapahtumia, joissa sattuu ja tapahtuu. Tunteikkaaseen iltaan mahtunee tänäänkin paljon erikoistilanteita, jotka automaattisesti nostavat ottelun maaliodotusta. Jännitettä lisäävät myös useat molemmissa seuroissa pelanneet pelaajat. Nostetaan ottelun isoista panoksista huolimatta peleihin yli 5.5 maalia, jolle parhaan kertoimen 1.96 tarjoaa ComeOn!.


Comments