Veikkausvihje

JYP ja Kärpät kohtaavat Hippoksella. Täydet pisteet lähtevät noin kerran kahdesta Ouluun, joten NordicBetin kärkikerroin 2.09 vieraille kelpaa hyvin perjantain peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Molemmat joukkueet ovat käytännössä sementoineet paikkansa runkosarjan osalta. JYP on viimeisenä pudotuspelijoukkueena hyvin suurella todennäköisyydellä sarjan kymmenes. Kärpät puolestaan voittaa runkosarjan ylivoimaisesti ja pääsee valmistautumaan varsinaisiin pudotuspeleihin rauhassa. Jos JYP jää nykysijalleen ja sattuisi voittamaan oman säälipleijarisarjansa, joukkueiden kohtaaminen toteutuisi myös pudotuspeleissä.

JYP ei lupaavasta alusta huolimatta ole sitten kuitenkaan noussut Risto Dufvan alaisuudessa uudelle tasolle. Peli on yksinkertaistunut ja pelaajilla on selvästi ollut kentällä helpompaa, mutta edelleenkään joukkueen tekeminen ei ole järin korkealla tasolla. Ehkäpä Jyväskylässä onkin kauden jälkeen aika tutkailla kriittisesti joukkueen rakennusprosessia. Puoli joukkueellista kankeahkoja veteraaneja eivät enää nykypäivän luisteluliigassa muodosta sellaista yhtälöä, jolla pärjätään. Vaikka olisivatkin oman kylän legendoja.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
3.05
4.15
2.09
3.00
4.10
2.05
betsson logo
3.00
4.05
2.05
bethard etusivun logo
2.95
4.05
2.05
3.15
4.00
2.00

Kärppien tilanne on täysin toinen. Joukkue pelaa erittäin raikasta kiekkoa ja kun riveistä löytyy Rasmus Kuparin ja Aleksi Heponiemen kaltaisia poikkeuksellisia yksilöitä, kaikki eväät menestykseen ovat jälleen kasassa. Juuri nyt näyttää, että vain loukkaantumissuma tai paha epäonni voisi suistaa hallitsevan mestarin valtaistuimelta. Mikko Manner on tehnyt jälleen loistavaa työtä runsaasti vaihdoksia kokeneen joukkueen peräsimessä.

Näillä kertoimilla Kärpät on pakko ottaa peleihin. Yleisesti on spekuloitu lepuuttamisilla ja maalivahtivalinnoilla, mutta Kärpät on varamiehisenäkin todella paljon isäntiään edellä. Noin kerran kahdesta vierasvoitto lähtee Ouluun varsinaisen peliajan jälkeen, joten kaikki yli kahden kertoimet ovat pelattavissa. Tarjouksista paras on NordicBetin 2.09.


Comments