Veikkausvihje

Ampumahiihdon MM-kisoissa on lauantaina vuorossa miesten pikakisa. Parhaat peli-ideat löytyvät maailmancupia suvereenisti hallinneen Johannes Thingnes Bön takaa. Huimassa vireessä oleva ja elämänsä kautta kisaava Simon Desthieux on yksi potentiaalisista menestyjistä varsinkin sprintissä, joten sijoitus palkintopallilla otetaan peleihin Unibetin hienolla kertoimella 4.50.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Bön veljeksistä nuorempi Johannes on hallinnut tämän kauden ampumahiihdon maailmancupia suvereenisti. Tämä näkyy myös MM-kisojen kertoimissa, joissa nuorempi Bö on jokaisessa kisassa valtava suosikki. Ihan näin suurta ylivoimaa ei todennäköisesti ladulla ole luvassa, joten järkevimmät pelivalinnat löytyvät sivuuttamalla ylipelattu Bö. Haastajien lista on pitkä ja laadukas, yhtä ylitse muiden on vaikea nimetä. Semminkin kun Martin Fourcade viettää jonkinmoista välivuotta ainakin menestyksen suhteen. Myös ranskalaisen kertoimet ovat nykykuntoon nähden liian alhaalla.

Ranskan Desthieux on yksi haastajista, jolle juuri sprintin pitäisi sopia mainiosti. Uransa ylivoimaisesti parasta kautta hiihtävä ranskalainen on maailmancupissa iskeytynyt jo kakkosena majailevan Alexander Loginovin imuun ja viime aikojen perusteella iskee hyvin pian myös ohi. Desthieux on kaiken lisäksi aivan huippuvireessä, ennen MM-kisoja käydyt Soldier Hollow:n kisat sujuivat mainiosti. Henkilökohtaisissa kisoissa tuli palkintopallisija niin pikakisasta kuin takaa-ajostakin ja vielä sekaviestissäkin kaupantekijäisiksi.

Desthieux on loistava hiihtäjä, jolle Östersundin raskas rata ja olot sopivat hyvin. Ranskalainen on kauden jokaisessa sprintissä yhtä lukuunottamatta ollut koko porukan toiseksi nopein hiihtäjä, mikä kertoo melkoisesta lennosta ladulla. Ampuminen ei ole yhtä laadukasta, mutta tämän kauden prosentti 82% kertoo että siinäkin on menty eteenpäin. Sprintissä ei tarvitse ampua kuin kahdesti, mikä nostaa automaattisesti ranskalaisen mahdollisuuksia.

Desthieux’n top-3 sijoituksesta Unibetilla tarjolla oleva 4.50 on erinomainen veto lauantain pikamatkalle. Jos haluaa vielä hieman lisäjännitystä ranskalaisen puolesta, parhaan voittajakertoimen 26 löytää Mobilebetilta.

unibet vedonlyönti


Comments