Veikkausvihje

Launtain viimeinen Valioliigan ottelu tarjoaa myös parhaan pelikohteen. Manchester City isännöi Watfordia ottelussa, jossa maalilinja on vedetty rankasti liian ylös. Alle 3.5 maalia on mahtava pelivalinta 888sportin huippukertoimella 2.00.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Etihadilla pelataan varsin mielenkiintoinen ottelu, kun sarjakärki Manchester City kohtaa Watfordin. Isäntien olisi hoidettava kolme pistettä mahdollisimman pienellä rasituksella, sillä ensi viikolla on edessä ratkaiseva Mestarien liigan ottelu Schalkea vastaan. Pep Guardiolalla on toki varaa myös pieneen kierrätykseen, mutta loukkaantumiset sotkevat osin managerin suunnitelmia. Viimeisimpänä sivuun jäi viime viikonloppuna Kevin De Bruyne, joka suurella todennäköisyydellä missaa ainakin tämän ottelun.

Watford taistelee parhaan joukkueen tittelistä “kuuden suuren” ulkopuolella. Kausi on mennyt pääosin varsin mallikkaasti, vaikkakin Liverpoolille vastikään kärsitty 5-0 tappio loi tahraa kilpeen. Javi Gracialla on kuitenkin jälleen täysi miehistö käytössään ja näppärälle joukkueelle kiusaajan rooli on varmasti mieleinen. Voittoon taitaa olla liian pitkä matka, mutta kyllä Hornets tästä ottelun pystyy tekemään.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.15
8.50
18.00
bethard etusivun logo
1.16
8.50
19.75
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.14
8.00
17.00
1.16
8.50
19.75

Pelinkuva on selvä, City vie ja Watford pitää muotoaan kasassa parhaansa mukaan. Viime viikonloppuna Bournemouth ei saanut laukaustakaan Cityn maalia kohti, mikä kertoo isäntien timanttisesta vireestä. Ei Watford kuitenkaan mikään kynnysmatto ole ja kun ensi viikon iso UCL-matsi on jo ovella, ottelusta pyritään selviämään mahdollisimman helpolla. Pienimaalinen kotivoitto on se todennäköisin lopputulos ja sieltä puolelta löytyvät myös parhaat pelivalinnat. Alle 3.5 on todella korkea linja näistä lähtökohdista, joten hyökätään vastapalloon 888sportin tarjoamalla mahtavalla kertoimella 2.00.

888sport vedonlyönti bonus


Comments