Veikkausvihje

Ampumahiihdon MM-kisoissa käydään sunnuntaina takaa-ajokilpailut. Emme luovuta vielä Kaisa Mäkäräisen suhteen, vaikka sprintissä pientä kompurointia olikin. ComeOn! tarjoaa suomalaisen paikasta palkintopallilla muhkeaa kerrointa 4.40 ja tämä tarjous on syytä ottaa talteen.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa huiman, jopa 400% bonuksen uusiille asiakkaille. Talleta 10€ -> pelaa 50€. Klikkaa etusi talteen alta.

Suomen toivon Kaisa Mäkäräisen urakka ampumahiihdon MM-kisoissa Östersundissa alkoi kaksijakoisesti. Makuulta Mäkäräinen ampui nollat, mutta pystyn kaksi hutia veivät toivot mitalista. Mäkäräinen myös kaatui hiihto-osuudella, mikä on hyvin harvinaista normaalisti erinomaiselle hiihtäjällä. Toisaalta runsas lumisade teki olosuhteista ladun puolella paikoin hankalat ja pieni herpaantuminen näkyi tällä tavoin.

Mäkäräisen hiihto ei ollut sitä, mitä ennen kisoja Östersundista odotimme. Ladan profiili sopii periaatteessa vahvaa kuokkanousua painavalle Mäkäräiselle loistavasti, mutta ilmeisesti ihan huippuvirettä ei hiihtoon ole löytynyt. Tai sitten perjantain sprintti oli juuri se ärsyke, mitä lihakset pienen tauon jälkeen vaativat. Niin tai näin, sunnuntaina Mäkäräinen on jälleen vahvasti mitalitaistossa.

Perjantain olosuhteet kesti parhaiten Slovakian Anastasiya Kuzmina. Slovakki lähtee takaa-ajoon ennen suuryllättäjä Ingrid Tandrevoldia ja Laura Dahlmeieria. Kuzmina on varmasti tässäkin kilpailumuodossa vahvoilla, mutta sen jälkeen pakka on aivan levällään. Saksan Dahlmeier on listattu aivan tasoihin Kuzminan kanssa kertoimissa, mikä on mielestämme erikoista. Saksalainen on toki mainio ampuja ja saa etua neljästä ampumapaikasta, mutta hiihtovauhti on tällä hetkellä todella pahasti perässä muita huippuja.

Mäkäräinen lähtee puoli minuuttia Kuzminan perässä ladulle. Jos suomalainen saa hengen päälle ja hoitaa ensimmäisen makuun tyylillä, aivan kaikki on mahdollista. Mäkäräisen ammunta oli varsinkin makuulta erittäin hyvän näköistä perjantaina. Myös kisamuoto sopii, onhan Mäkäräinen kruunattu epäviralliseksi “Takaa-ajon Kuningattareksi” maailmancupin kilpakumppaneiden toimesta.

Tältäkin kaudelta Mäkäräisellä on jo kaksi takaa-ajon voittoa. Mahtava kerroin 15.50 kannattaa myös ottaa ainakin kolikoilla mukaan peleihin. Päävetomme on kuitenkin Mobilebetin usein osuva palkintopallisija todella hyvällä kertoimella 4.40.


Comments