Veikkausvihje

Sunnuntain yksi kohokohdista on Arsenalin ja Manchester Unitedin kohtaaminen Emiratesilla. ManU on sellaisessa lennossa, että vierasvoitto ei sunnuntainakaan olisi isokaan yllätys. SpeedyBetin hyvä kerroin 3.00 kelpaa peleihin.

Ei vielä tiliä? SpeedyBet on uudenlainen vedonlyöntisivusto. Ei rekisteröintiä, vain huippunopeaa vedonlyöntiä hyvillä kertoimilla. Avaa tili kätevästi alta.

Joukkueiden viikko eurokentillä oli kovin erilainen. Arsenal kävi häviämässä Rennesille tylysti Eurooppa-liigassa ja jatkopaikka on vakavasti uhattuna. Manchester United puolestaan haki hieman idempää Pariisista yhden seurahistorian komeimmista voitoista. PSG:n kaataminen ja nousu haudan partaalta Mestarien liigassa oli sen sortin suoritus, jollaisia ei edes vieraiden kunniakkaasta historiasta kovin montaa löydy.

Sunnuntain matsiin Arsenal lähtee kotietunsa turvin hienoisena suosikkina. Joukkueet esitykset ovat kotona olleet selvästi vankempia, joten pientä selkänojaa ennustuksille löytyy. Myös kokoonpanon puolesta Gunnersilla on Valioliigassa helpompaa. Sokratis katseli punaista Rennesiä vastaan, mutta tässä ottelussa toppari on jälleen tarvittaessa pelikunnossa. Sama koskee kärkimies Alexander Lacazettea. Unai Emeryllä on myös mietittävää ylipäänsä puolustuslinjan kanssa, Tykkimiehiä on viime otteluissa viety sillä osastolla turhan rajusti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
speedybet
2.35
3.50
3.00
2.38
3.55
2.95
2.37
3.58
2.95
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.34
3.40
2.90

Man Utd uhmasi kaikkia todennäköisyyksiä hakemalla jatkopaikan PSG:n kustannuksella. Lopun pilkusta voi olla montaa mieltä, mutta esitys oli kaikkiaan erinomainen. Red Devils on kuin uudestisyntynyt ja vieraskentillä meno on jopa Old Traffordia raikkaampaa. Tärkeä Paul Pogba on Valioliigassa pelikelpoinen, mikä on iso asia keskikentän loukkaantumisten vuoksi. Myös Romelu Lukaku on noussut suosta tulikuumaksi hyökkääjäksi, härkämäinen belgi tuntuu tätä nykyä osuvan joka ottelussa.

Hieno matsi on tulossa, meidän mielestämme lähtökohdat ovat myös kertoimia tasaisemmat. Kyllä ManU tästä useammin kuin kerran kolmesta vierasvoiton nappaa, joten vähintään jännäriksi on syytä ottaa SpeedyBetin kova kerroin 3.00 vieraille.

speedybet vedonlyönti


Comments