Veikkausvihje

Colorado Avalanche ja Buffalo Sabres elättelevät pudotuspelihaaveitaan NHL:n prime time-ottelussa. Ei Sabres kovin paljon heikompi ole, varsinkin kun isännät joutuvat tulemaan toimeen ilman kapteeni Gabriel Landeskogia. 3.50 Nopeampi.comilta on hyvä haku illan ensimmäiseen NHL-matsiin.

Ei vielä tiliä? Nopeampi.com tarjoaa helppoa ja vauhdikasta vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä. Kakun kruunaavat markkinoiden parhaat kertoimet. Klikkaa tili auki alta.

Colorado sai karmeita uutisia torstaisen tappionsa lisäksi. Kapteeni Landeskogin loukkaantuminen on melkoinen isku joukkueen pudotuspelihaaveille, vaikka julkisesti sitä ei toki myönnetäkään. Ykkösketjun hajoaminen ja joukkueen toiseksi parhaan maalintekijän menetys on erityisen ikävää siksi, että joukkueen hyökkäyspeli on jo valmiiksi ollut melkoisessa jumissa. Voittoja olisi raavittava kovaan tahtiin, mutta nyt tavoite tuntuu kovin kaukaiselta.

Buffalon tilanne on vielä hankalampi. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kymmenen pinnaa, joten ohipeleihin ei olisi enää juurikaan varaa. Vieraiden murheenkryyni on ollut vuotava puolustus, omiin on mennyt solkenaan maaleja. Viimeksi torstaina Chicago kuritti Sabresia viidellä osumalla. Läpimurtokautta pelannut maalivahti Carter Huttonkaan ei ole ollut parhaimmillaan, joskin suurin syy ovat puolustuspelin ongelmat.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.94
4.00
3.45
1.93
4.35
3.35
1.93
4.35
3.35
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.88
4.15
3.20

Kahden heikossa vireessä olevan joukkueen kohtaamiseen on vaikea nimetä suurta suosikkia suuntaan tai toiseen. Avalanche on toki kotietunsa myötä etukäteen hieman edellä, mutta ilman kuumaa ykkösketjuaan on vaikea nähdä Avsin olevan erityisen paljon vieraitaan parempi. Markkinoilla isännät on kuitenkin saatu noin 50% kotisuosikiksi, mikä on näistä lähtökohdista aivan liikaa.

Sabres on ihan maistuva pelivalinta näillä kertoimilla. Jos vieraat saavat puolustettua edes jokseenkin laadukkaasti, voitto on lähellä. Hyökkäysvoimaa Sabresilta löytyy tällä hetkellä jopa isäntiään enemmän. Nopeampi.comin hienolla kertoimella 3.50 Sabres nousee varsin mukavaksi peli-ideaksi.

nopeampi.com vedonlyönti


Comments