Veikkausvihje

Maanantain välipäivän jälkeen Östersundin ampumahiihdon MM-kisoissa on tiistaina tarjolla naisten henkilökohtainen kisa. Pelin henki muuttuu kun jokaisesta ohilaukauksesta on tiedossa minuutin sakko. Tähän asti pitkin penkkoja ampunut Italian Lisa Vittozzi on normaalisti erinomainen ampuja ja mielestämme alkukisojen hutilointiin on reagoitu turhan rankasti. Vittozzi on kilpailun suurimpia suosikkeja ja ehdottomasti pelikelpoinen niin voittajavedoissa kuin top-3 sijoituksessa Unibetin mainiolla kertoimella 3.25.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Sunnuntain takaa-ajo käytiin vaihtelevissa oloissa, jotka sopivat lopulta parhaiten Saksan Denise Herrmannin pirtaan. Maailmancupia johtava Italian Vittozzi lähti sprintin pettymyksen jälkeen kaikki tai ei -mitään hengessä liikkeelle ja haki hirmuisella hiihtovauhdilla sekä nopealla ammunnalla välitöntä nousua kärkeen. Makuupaikkojen ohilaukaukset sammuttivat pienen toivonkipinän kuitenkin nopeasti. Loppukilpailun nuori italialainen suorittikin sitten jälleen normaalitasollaan, loppusijoitus oli lopulta kuudesta hudista huolimatta kymmenes.

Normaalisti Vittozzi on yksi kiertueen parhaita ampujia. Yli 90% ammuntatarkkuus on ollut isossa roolissa naisen nousussa aivan lajin terävimmälle huipulle. Taidot eivät ole kolmessa viikossa kadonneet mihinkään, joten pidämme markkinoiden reaktiota kahden ensimmäisen kisan tuloksiin liioitteluna. Vittozzi on tälle kaudelle löytänyt myös mainion hiihtovauhdin ja samaa on nähty myös Östersundissa. Vittozzi on kisassa kuin kisassa top-10 hiihtäjä.

Suosikkeja on tuttuun ampumahiihtotyyliin useita. Selvästi suurimmaksi markkinoilla nähdään Laura Dahlmeier, joka onkin ilmiömäisessä ammuntavireessä. Toisaalta hiihtovauhdissa saksalainen on kaukana huippukunnostaan ja tarvitseekin lähes täydellisen ammunnan jokaiseen mitaliin. Herrmannin toiseen suonenvetoon on vaikea uskoa ja Vittozzi onkin mielestämme selkeä kakkossuosikki yhdessä Slovakian Anastasija Kuzminan kanssa.

Odotusarvoltaan paras pelivalinta on Vittozzin top-3 sijasta tarjolla oleva Unibetin hurja kerroin 3.75. Voitosta tarjotaan muhkeaa kerrointa 11, joka on myös selvä ylikerroin muttei luonnollisesti läheskään yhtä usein osuva. Maun mukaan näitä yhdistelemällä saa rakennettua hienon pelin tiistaille.

unibet vedonlyönti


Comments