Veikkausvihje

Maanantain Bundesliiga-ottelu on harvinaisen mielenkiintoinen tapaus. Hurjasti parantanut Fortuna Düsseldorf saa kotiinsa vieraaksi vahvan Eintrachtin, jolla on kuitenkin rasitteenaan Eurooppa-liigan ottelu torstailta. Tämän tasaisemmaksi eivät asetelmat enää tule ja harvinaista kyllä, tasapeli tarjoaa myös selkeästi parhaan pelivalinnan. LeoVegasin kärkikerroin 3.65 riittää mainiosti peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä? Mobiilivedonlyönnin kuningas LeoVegas toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi mukavalla 50€+10€ bonuksella. Klikkaa omasi talteen alta.

Fortuna Düsseldorf on parantanut otteitaan valtavasti viime viikkoina. Viime viikonloppuna joukkue otti kotonaan vakuuttavan 4-0 voiton Schalkesta, joten tunnelmat Fortunan leirissä ovat taatusti katossa. Joukkue on voittanut kolme edellisestä neljästä sarjaottelustaan ja neljä viidestä viime kotimatsistaan. Nyt Fortunalle tarjoutuu oiva sauma jatkaa ainakin tappiotonta putkeaan, sillä Eintrachtilla on allaan rasittava ottelu Euroopassa.

Eintracht pelasi 0-0 tasurin Interin kanssa Eurooppa-liigassa torstaina. Myös vieraat ovat olleet pääosin mainiossa vireessä, sarjassa on edelliset seitsemän ottelua ovat sujuneet tappiotta ja paikka Mestarien liigassakin on vielä täyttä realismia. Lähtökohdat ovat kuitenkin tähän otteluun kaukana optimista ja luvassa voikin olla odotettua enemmän kierrätystä. Ainakin alakerrassa ja keskikentällä on lähes varmasti tiedossa useampikin vaihto.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.65
3.65
2.50
bethard etusivun logo
2.75
3.60
2.55
2.60
3.60
2.48
2.70
3.55
2.50
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.70
3.50
2.50

Fortunan puolelta kokoonpanoon tuskin nähdään isoja muutoksia. Adam Bodzek, Kevin Stöger ja Alfredo Morales tarjoaisivat tervehdyttyään vaihtoehtoja keskikentälle, mutta eiköhän Friedhelm Funkel lähde viime aikojen voitokkaalla miehistöllä tähänkin otteluun.

Tiedossa on hyvin tasainen ja taktinen taistelu, jossa ennakkosuosikkia on mahdoton nimetä. Eintracht on toki paperilla edellä, mutta rasitus ja kotietu tasaavat vaakaa rutkasti. Molemmille joukkueille tasapeli olisi ihan kelpo tulos, joten turhia riskejä ei varmasti nähdä. Kun vielä maaliodotuskin on varsin matala, tasapeli maistuu mukavasti myös vetokupongille. Parhaan kertoimen 3.65 ristille tarjoilee LeoVegas.


Comments