Veikkausvihje

Yön NHL-kierrokselta nousee yksi pelikohde ylitse muiden. Colorado Avalanchen ja Carolina Hurricanesin ottelu on voittajan suhteen täysin ympäripyöreä, mutta maalimääristä löytyy hieno kohde. Yli 6 maalia kuuluu ehdottomasti peleihin 888sportin kärkikertoimella 1.88.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Colorado Avalanche ja Carolina Hurricanes kohtaavat Pepsi Centerissä ma-ti yön kenties mielenkiintoisimmassa NHL-ottelussa. Molemmilla joukkueilla on loppukauden aikana paljon pelattavaa, sillä paikka pudotuspeleissä on edelleen varsin mahdollinen mutta kaukana varmasta. Erityisesti isäntien kohdalla tilanne on haastava, sillä kapteeni Gabriel Landeskogin loukkaantuminen tekee ison loven kokoonpanoon.

Hurricanes on viime ajat ollut otsikoissa lähinnä maalituuletuksien ansiosta. Kanadalainen kiekkolegenda kerkesi jo nimetä joukkueen ryhmäksi pölvästejä näyttävien maalijuhlien ansiosta, mistä Canes ammensi välittömästi vain lisää voimaa. Hurricanes on pelaamassa mainiota kautta ja tällä menolla paikka pudotuspeleissä aukeaa. Huimavireinen Sebastian Aho johtaa tulikuumaa ykkösvitjaa tyylillä, mutta ilahduttavasti joukkueesta on alkanut nousta ratkaisijoita myös “Ahojen” takaa. Petr Mrazekin ja Curtis McElhinneyn maalivahtitandemi on edelleen ainakin keskikokoinen kysymysmerkki, mutta tähän asti homma on toiminut pääosin hyvin

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.45
4.00
2.55
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.40
3.80
2.40
2.45
4.05
2.50
2.45
4.00
2.55

Ilman Landeskogia Avalanchen taistelu pudotuspelipaikasta vaikuttaa haastavalta. Toisaalta matkaa viimeiseen paikkaan on edelleen vain kaksi pistettä, joten kaikki on omissa käsissä. Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen eivät jääneet kapteeniaan kaipaamaan vaan jatkoivat viikonloppuna Buffaloa vastaan tehokkaita otteitaan. Meneillään oleva neljän ottelun kotiputki on erittäin tärkeä koko loppukauden osalta. Myös isäntien osalta kriittistä on se, että tehoja on alkanut löytyä ykkösketjun ulkopuolelta.

Viihdyttävä ja vauhdikas matsi on luvassa ja eiköhän maalejakin nähdä. Meidän papereissamme lopullinen maaliodottama on selvästi yli kuuden maalin, joten 888sportin kärkikerroin 1.88 kelpaa mainiosti yön peleihin mukaan.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments