Veikkausvihje

Juventus lähtee melkoiselta takamatkalta ratkaisevaan toiseen osaotteluun Atletico Madridia vastaan. Juve on kuitenkin todella kova kotijoukkue ja Atleti puolestaan kovin vaatimaton vierailija. Kyllä Vanha Rouva tästä useammin kuin kerran neljästä jatkoon menee, joten NordicBetin tasakerroin 4.00 kelpaa peleihin.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Atletico Madrid nappasi melkoisen edun itselleen, kun se osui melko lopussa kahdesti otteluparin avausmatsissa. Toisaalta etumatka tuleekin tarpeeseen, sillä Atleti on ollut surkea vierailija. Juventus toisaalta on kivikova kotijoukkue, joka uskoo varmasti edelleen vahvasti jatkomahdollisuuksiin.

Kahden erinomaisesti puolustavan joukkueen välillä on tiistaina luvassa melkoista shakkia. Diego Simeonen miehistön on jotenkin pidettävä Juve poissa pahanteosta mahdollisimman pitkään. Tehtävää hankaloittaa loukkaantumiset varsinkin puolustuslinjan vasemmalla laidalla. Sekä Filipe Luis ja Lucas Hernandez kärsivät loukkaantumisesta ja onkin erittäin mielenkiintoista nähdä kuka vasemman pakin paikalla aloittaa. Nuori Andres Solano aloitti viikonloppuna La Ligassa, mutta otettiin vaihtoon ja puoliajalla ja nyt nuorukainen ei ole edes kokoonpanossa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
4.00
-
1.26

Juve lepuutti viikonloppuna kokoonpanoaan laajalla rintamalla tätä ottelua silmällä pitäen. Alex Sandro on pelikiellossa edellispelin varoituksen ansiosta, mutta muuten kokoonpano on pitkäaikaispotilaita lukuunottamatta ehjä. Itseluottamusta ovat varmasti tuoneet myös vankat otteet Serie A:ssa avausottelun tappion jälkeen.

Juventus on yksi Euroopan parhaita kotijoukkueita. Koko kauden aikana se on menettänyt pinnoja vain kolmessa kotiottelussaan, mikä kertoo riittävästi Vanhan Rouvan kotivireestä. Atletico Madrid puolustaa hyvin, mutta vieraskenttä ja vaihtuva linja tuovat varmasti omat haasteensa myös Atletille. Ei Juventuksen jatkopaikka mikään maailman suurin ihme olisi, arviomme mukaan isännät jatkavat näistä asemista lähes kolme kertaa kymmenestä. Vähintään viihdevetona Juven jatkopaikka NordicBetin kärkikertoimella 4.00 kuuluu tiistain peleihin.


Comments