Veikkausvihje

manchester City ja Schalke ratkovat Mestarien liigan jatkopaikan Etihadilla. Avausosassa nähtiin viisi maalia, eikä tiistaina todennäköisesti paljon vähempään jäädä. Yli 3.5 maalia on hyvä pelikohde Mr Greenin kärkikertoimella 1.95.

Ei vielä tiliä? Mr Green tarjoaa yhden markkinoiden muhkeimmista tervetuliaisbonuksista, voittojentehostuksen jopa 200€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Manchester City haki avausosassa 3-2 vierasvoiton, mikä asettaa joukkueen vahvasti kuskin paikalle tässä otteluparissa. City on pienen herpaantumisen jälkeen noussut jälleen aivan absoluuttiselle huipputasolle ja perättäisiä voittoja on jälleen kasassa yhdeksän. Pep Guardiola pitää kuitenkin varmasti huolen siitä, että takki auki Citizens ei tähän otteluun lähde.

Isäntien puolelta pientä huolta tuovat alakerran loukkaantumiset. Nicolas Otamendi ja Fernandinho ovat molemmat pelikiellossa ja John Stonesin tilanne on epäselvä. Tämä tietänee Vincent Kompanyn paluuta puolustuksen sydämeen. Myös yläkerrassa on kysymysmerkkejä, mutta joukkueella on toisaalta erinomainen tilanne sillä tarjolla on kasapäin mitat täyttäviä korvaajia. Gabriel Jesus ja Leroy Sane huilasivat Watfordia vastaan mutta saattavat hyvin olla avauksessa tässä ottelussa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.91
-
1.93
1.90
-
1.95
1.90
-
1.91

Schalkella puolestaan on ollut viime ajat vaikeaa. Kuudesta edellisestä ottelustaan se ei ole voittanut ainuttakaan ja tasureitakin on kertynyt vain yksi. Vieraspeleissä meno on ollut vielä vaikeampaa, joten ennusmerkit jatkopaikan suhteen eivät ole kovin hyvät. Vieraiden ainoa toivo on kuitenkin lähteä rohkeasti hakemaan vierasmaaleja, City teki niitä kolme joten puolustamalla ei tätä paria enää käännetä. Schalken kannalta huolestuttavaa on kuitenkin se, että joukkueen puolustus on ollut melkoista reikäjuustoa ja City on tällä hetkellä kenties maailman paras joukkue hyödyntämään aukkoja.

Eiköhän tiistainakin ole tarjolla varsin maalirikasta jalkapalloa. Schalken on pakko hakea maaleja ja Citylle niitä nykyvireessä tulee lähes hakemattakin. Yli 3.5 maalia nostetaan peleihin Mr Greenin kärkikertoimella 1.95.

mr green vedonlyönti bonus


Comments