Veikkausvihje

Ampumahiihdon MM-kisoissa on keskiviikkona vuorossa miesten henkilökohtainen kisa. Meidän pelikohteeksemme valikoituu Ranskan Quentin Fillon Maillet, joka on jo napannut kaksi pronssia näissä kisoissa. Nyt ranskalainen pääsee lisäksi mielimatkalleen, joten mitali on jälleen lähellä. Unibetin kova kerroin 3.50 kolmen parhaan joukkueen sijoittumisesta nostetaan ehdottomasti kupongille.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Östersundin keskiviikko tarjoaa jälleen yhden erittäin mielenkiintoisen kisapäivän ampumahihdon MM-kisoista. Miesten henkilökohtaiseen kisaan lähdetään herkullisista asemista. Ukrainan superyllättäjä Dmytro Pidruchnyi jysäytti melkoisen pommin takaa-ajon voitollaan. Erityisen yllättävää oli ukrainalaisen hiihtovauhti, parannusta alkuvuoteen oli valtavasti ja lopussa jopa Norjan supertähti Johannes Bö oli täysin aseeton. Bö toki hiihti raskaamman reissun viimeisen ampumapaikan sakkorysänsä ansiosta.

Ranskan Fillon Maillet on hiihtänyt suurimpien otsikoiden ulkopuolella, mutta kasassa on jo kaksi pronssimitalia. Pikamatkan kolmossija olisi takaa-ajossa voinut myös vaihtua vaikkapa kultaan asti, mutta myös ranskalainen ampui viimeisellä paikalla hudin. Joka tapauksessa esitys on kauttaaltaan ollut mainio ja kunto on selvästi ajoittunut täydellisesti näihin kisoihin. Samaa ei voi sanoa esimerkiksi toisesta ranskalaisesta Simon Desthieux’tä, joka oli meidänkin hakumme avausmatkalle. Fillon Maillet onkin noussut Ranskan vahvan joukkueen selkeästi parhaaksi urheilijaksi.

Fillon Maillet on kilpaillut hyvin tällä kaudella, mistä kertoo neljäs sija maailmancupissa. Erityisen hyvin mies on viihtynyt juuri henkilökohtaisella matkalla. Seitsemän henkilökohtaisen kilpailun osumaprosentti on huima 93, jolla ollaan automaattisesti korkealla neljän ammunnan kisassa. Hiihtovauhdissa Fillon Maillet ei aivan kärjelle pärjää, mutta sekin osasto vaikuttaa olevan hyvässä kuosissa MM-kisoissa.

Johannes Bö lähtee tuttuun tapaan selvänä suosikkina kisaan. Ei norjalaisenkaan menestys kuitenkaan automaattista ole, kuten takaa-ajon hutilointi osoitti. Kun Martin Fourcaden hiihtovauhti ei tällä hetkellä riitä mihinkään, me laskemme Quentin Fillon Maillet’n kisan kakkossuosikiksi. Top-3 sijoituksesta on tarjolla Unibetilla mahtava kerroin 3.50, eikä voittokerroin 11 myöskään mitenkään utopiaa ole.

unibet vedonlyönti


Comments