Veikkausvihje

Lyon piti Barcelonan avausosassa kotonaan kurissa, mutta sama tuskin onnistuu Camp Noulla. Barca tekee valtavasti maaleja kotonaan ja Lyon toisaalta on ollut heikko vierailija. Usein osuva vähintään kahden maalin kotivoitto nostetaan vihjeeksi Betssonin kärkikertoimella 1.68.

Ei vielä tiliä? Betsson tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti! Klikaa edut talteen alta.

Avausottelun maaliton 0-0 mairittelee Lyonia. Kotikentästä huolimatta ranskalaiset olivat ottelussa vahvasti ottavana osapuolena. Barca ei kuitenkaan pystynyt valtavasta määrästä paikkoja hyödyntämään ensimmäistäkään, joten ratkaisevaan otteluun lähdetään näennäisesti tasaisista asemista. Pelillisesti tilanne ei ole lainkaan samalla tavalla tasapainossa.

Barca on tehnyt vähintään yhden maalin jokaisessa kotipelissään tällä kaudella. Myös kokoonpanon puolesta isännät pääsevät ratkaisupeliin käytännössä parhaimmillaan. Rafinha on loppukauden sivussa ja Ousmane Dembele kysymysmerkki, mutta muuten Blaugrana pääsee otteluun ykkösmiehistöllään. Jos Dembele ei ole pelikunnossa, mainiosti esiintynyt Coutinho jatkaa vasemmalla laidalla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.68
-
2.30
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.61
-
2.20

Myös vieraat saavat helpotusta kokoonpanoonsa. Pelikiellosta palaava Nabil Fekir tuo Lyonin keskikentälle ja hyökkäykseen rutkasti lisää vaarallisuutta. Kysymysmerkkejä liittyy kuitenkin puolustuslinjaan. Alakerrasta sekä Marcelo että Rafael ovat kysymysmerkkejä ottelun alla. Sanomattakin on selvää, että turhan usein melko huterasti puolustava Lyon tarvitsisi varsinkin Camp Noulla optimikokoonpanonsa puolustukseen.

Avausottelun tehottomuus on nostanut Barcelonan kertoimia tähän ratkaisevaan kohtaamiseen. Emme olisi kuitenkaan asiasta lainkaan huolissamme. Jos Barca pystyy luomaan tekopaikkoja likikään avauspelin, tai ylipäänsä viime aikojen otteluidensa, tahtiin ei isännillä tule olemaan isoja ongelmia. Lyon ei ole erityisen vaikea joukkue murtaa, joten hyvällä viimeistelyllä mahdollisuudet melkoisiin murskajaisiin ovat olemassa.

Nostetaan vihjeeksi vahvan Barcan vähintään kahden maalin kotivoitto. Betssonin hyvä kerroin 1.68 riittää mainiosti peleihin.


Comments