Veikkausvihje

Arsenal lähtee ratkaisevaan Eurooppa-liigan otteluun Rennesiä vastaan 3-1 takamatkalta. Varmaa on, että molemmat tarvitsevat maaleja jatkopaikkaan. Yli 3 maalia on mahtava pelikohde Mobilebetin kovalla kertoimella 1.79.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoaa markkinoiden parhaat uuden asiakkaan edut. Klikkaa jopa 300% ensitalletusbonus talteen alta!

Arsenal valahti vieraissa 3-1 tappioon, mitä mekin ennakossamme ounastelimme. Gunners on ollut vieraissa varsin heikko ja trendi jatkui myös Ranskassa. Toisaalta kotoisella Emiratesilla Arsenal on puolestaan esiintynyt pääosin mainiosti. Kun Ranskasta tarttui kuitenkin matkaan edes vierasmaali, toivo ei ole mennyttä. Itseluottamusta antaa varmasti myös edellinen valioliigamatsi, jossa Gunners kaatoi kuuman Manchester Unitedin vahvan esityksen jälkeen 2-0.

Rennes on ollut vahvassa vireessä Eurooppa-liigassa. Real Betis kaatui edelliskierroksella ja nyt tehtyjä maaleja on jo kolmessa perättäisessä ottelussa myös kolme jokaisessa. Rennes lähtee varmasti lähes samalla kokoonpanolla jahtaamaan jatkopaikka kuin millä se esiintyi varsin vahvasti edukseen kotonaan. Ainoastaan Hamari Traoren paluu pelikiellosta muuttanee hieman vieraiden puolustuslinjaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.77
-
2.10
bethard etusivun logo
1.75
-
2.07

Myös isännät pääsevät hyvällä kokoonpanolla otteluun. Alexandre Lacazetten pelikieltoa leikattiin ja mies on jälleen pelikelpoinen. Sokratis puolestaan puuttuu alakerrasta avausosan punakortin jälkeen, joten Unai Emeryllä riittää jälleen kerran puntaroitavaa puolustuslinjansa suhteen. Mesut Özil on yllättäen aloittanut kaksi edellistä Gunnersin ottelua, mutta ei olisi isokaan yllätys jos mies löytäisi itsensä vaihtopenkiltä torstaina.

Luvassa on erittäin viihdyttävä taistelu jatkopaikasta. Avausosassa nähtiin neljä maalia, eikä vähempään todennäköisesti jäädä myöskään Lontoossa torstaina. Arsenalin on pakko hakea osumia riskilläkin ja Rennes toisaalta on erittäin runsasmaalinen joukkue molempiin suuntiin jo luonnostaan. Tilanne voi hyvinkin elää jatkopaikan suhteen edestakaisin monta kertaa ottelun aikana. Mobilebetin 1.79 nostetaan peleihin yli 3.5 maalille.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments