Veikkausvihje

Bayern München ja Liverpool ratkaisevat Mestarien liigan jatkopaikan. Vieraat ovat niin kovemmassa vireessä kuin paremmassa tilanteessa kokoonpanonkin suhteen. Houkuttelevin pelivalinta löytyykin Liverpoolin jatkoonmenosta, sillä se kattaa vierasvoittojen lisäksi myös ne tasapelit joissa nähdään maaleja. NordicBetin 1.92 on aivan riittävä kerroin keskiviikon jännäriin.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Bayern München oli taatusti tyytyväisempi avausosan 0-0 tulokseen Anfieldilla. Liverpoolin pysäyttäminen kotikentällä ei ole koskaan helppo tehtävä, varsinkin kun Bayern joutui tuleen varamiehisenä. Kaikesta huolimatta pidämme edelleen Poolia suosikkia jatkamaan otteluparista, joskin asetelmat ovat luonnollisesti varsin tasaiset.

Bayern kasasi rakoillutta itseluottamustaan viikonlopun 6-0 voitolla Wolfsburgista, mikä näkyy hieman myös tämän ottelun kertoimissa. Kuitenkin isäntien tilanne on melko haastava, sillä loukkaantumisten lisäksi Joshua Kimmich ja Thomas Müller ovat pelikiellossa avausosan keltakorttiensa ansiosta. Myös David Alaban ja Arjen Robbenin pelikunto on kysymysmerkki. Varsinkin ensin mainittua kaivattaisiin kipeästi puolustuksen vasemmalla laidalla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.20
3.60
3.45
2.16
3.55
3.40
2.15
3.65
3.55
speedybet
2.10
3.60
3.40
2.15
3.65
3.45

Vieraiden tilanne on kokoonpanon osalta lähes täydellinen. Pitkäaikaispotilas Joe Gomez on luonnollisesti sivussa, kuten myös paikkuvaivasta kärsivät Naby Keita. Toisaalta Virgil van Dijk palaa johtamaan alakertaa pelikieltonsa suoritettuaan. Ja mikä tärkeintä, Poolin tuhoisa kärkikolmikko ManéFirminoSalah on jälleen terve ja kovassa iskussa. Viikonloppuna Liverpool harjoitteli maalintekoa Burnleyn kustannuksella, eikä Bayernin normaalia epävarmempi puolustaminen vaikuta sekään lainkaan mahdottomalta haasteelta.

Liverpool on meidän papereissamme hienoinen suosikki jatkoon. Kun markkinoilla pari on hinnoiteltu täysin tasan, pelivalinnat löytyvät vieraiden puolelta. Poolin tehtävää tukee se, että tekemällä vierasmaalin sille riittää myös tasapeli ottelusta. Punaiset eivät usein maaleitta jää, joten noin 55% arviolla Liverpoolin jatkopaikka nostetaan peleihin NordicBetin kovalla kertoimella 1.92.


Comments