Veikkausvihje

Lukko ja Ilves ratkaisevat suurella todennäköisyydellä sijojen 7 ja 8 kohtalon SM-liigan runkosarjassa. Kahden vauhdikkaan joukkueen kohtaamisessa ei tulla peruuttelemaan ja maaliodottama on erittäin korkea. Yli 5.5 nostetaan peleihin selvästi yli 50% arviolle, kovan kertoimen 2.03 tarjoaa ComeOn!.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa huiman, jopa 400% bonuksen uusiille asiakkaille. Talleta 10€ -> pelaa 50€. Klikkaa etusi talteen alta.

Hakametsässä on tiedossa mielenkiintoinen päätös runkosarjalle. Lukolla olisi teoriassa mahdollisuus nousta vielä jopa suoran pudotuspeliviivan yläpuolelle, mutta kun HIFK kohtaa samaan aikaan kotonaan Ässät niin sauma on erittäin pieni. Toisaalta Ilves tiputtaisi voitolla raumalaiset seitsemänneksi, mikä tietäisi säälipleijareissa vastaan SaiPa:a. Niin tai näin, tiedossa on varmasti vauhdikas ottelu kahden hyvävireisen ja viihdyttävän joukkueen välillä.

Ilves varmisti käytännössä kotiedun jatkopelien avauskierroksella voitolla Ässistä. Kapteeni Eemeli Suomen johdolla tupsukorvat haki pisteet Porista varsin mukavalla esityksellä. Kuitenkin myös Ässille siunaantui varsin paljon paikkoja eikä Ilveksen puolustaminen tällä hetkellä ole ihan raikkaan hyökkäyspelin tasolla. Lukolla on sen verran paljon yksilötaitoa, että samalla tyylillä verkot heiluvat Hakametsässä ahkerasti myös isäntien päädyssä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.89
4.60
3.15
bethard etusivun logo
1.91
4.35
3.15
1.91
4.25
3.20
1.89
4.60
3.15

Lukko on ollut pääosin varsin hyvä kevättalvella, mutta kaksi edellistä ottelua ovat olleet nihkeitä. Heikkoja Jukureita ja KooKoo:ta vastaan tuli takkiin kotona yhteismaaleihin 2-10. Se kertoo siitä, että ehkä nuori joukkue ei sittenkään vielä ole ihan valmis menestymään. Toisaalta Lukon neljän ketjun rullaus on parhaimmillaan niin vahvaa, että mikä tahansa joukkue saa olla varuillaan. Minkälainen Lukko loppukaudesta nähdään on arvoitus, mutta viihdettä joukkueen peleistä ei tule puuttumaan.

Ottelun maaliodotus on varsin korkea. Molempien joukkueiden vahvuudet löytyvät hyökkäyspäästä ja vähintään kuusi maalia toteutuukin useammin kuin kerran kahdesta. ComeOn! tarjoaa tälle kerrointa 2.03, joka on erinomainen pelivalinta.


Comments