Veikkausvihje

Yön mittavalta NHL-kierrokselta nousee esiin Detroitin ja Tampa Bayn ottelu. Juuri tämän isommaksi ei tasoero NHL:ssä repeä, mutta tämä näkyy liioitellusta jo kertoimissakin. Red Wingsin puolentoista maalin tasoitus kestää vielä maalin tappionkin ja kyllä tämä on väkisinkin hieman yli kerran kahdesta toteutuva lopputulema. Jetbullin kärkikerroin 2.14 onkin syytä ottaa talteen niin kauan kuin tarjous on voimassa.

Ei vielä tiliä? Perinteikäs brittivälittäjä Jetbull tarjoaa hyviä kertoimia sekä 50% bonuksen 75€ asti. Klikkaa edut talteen alta!

Joukkueet kohtasivat edelliskerran lauantaina, jolloin Lightning oli kotonaan parempi numeroin 3-2. Tulos ei ollut suurikaan yllätys, sillä Tampa on voittanut Detroitin nyt hämmentävät neljätoista (14) kertaa putkeen. Tällä kaudella tuo saldo on kasvanut kolmella voitolla. Toki tilasto kertoo joukkueiden isosta erosta tekemisen tasossa, mutta kyllä siitä varmasti ammennetaan “punasiipien” kopissa myös voimaa tähän otteluun.

Lightning marssii vakuuttavasti kohti President’s Trophyä ja on itseoikeutetusti suurin suosikki myös nostelemaan kannua kauden päätteeksi. Joukkue tulee myös rikkomaan reilusti viime kaudella saavutetun seurahistorian korkeimman voittomäärän runkosarjan aikana, joten kautta voi tähän asti pitää vieraiden osalta täysosumana. Lightning on lähes täydellinen jääkiekkojoukkue. Pitävän ja huippulaadukkaan alakerran edessä operoi neljä maalintekoon kykenevää hyökkäysvitjaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.14
-
1.73
bethard etusivun logo
1.99
-
1.86

Samaan hengenvetoon on todettava että markkinoiden innostus Lightningia vastaan on mennyt jo pahasti yli.  Detroit on pelannut surkean kevään, mutta pelillisesti viime ajat ovat olleet jo hieman parempia. Ykköspyssy Dylan Larkinin poissaolo näkyy, mutta ei olisi isokaan ihme jos torstain ja perjantain perättäisistä otteluista idän kärkiseuroja vastaan vähintään toinen päättyisi kotivoittoon.

Kaikesta surkeudestaan huolimatta Red Wings on pelannut ihan taistelevaa ja paikoin laadukastakin lätkää viime ajat. Jossain kohtaa Lightningin hurja voittoputki tulee tiensä päähän, eikä pieni ulospuhallus tässä kohdin yllättäisi yhtään. Isäntien puolentoista maalin tasoitus antaa osuman vielä maalin tappiollakin, joten Jetbullin kärkikerroin 2.14 nostetaan vihjeeksi jo hyvissä ajoin.

jetbull 75€ bonus uusille asiakkaille


Comments