Veikkausvihje

Uusi Bundesliiga-kierros startataan mielenkiintoisella ottelulla Borussia Mönchengladbachin ja Freiburgin välillä. Laadukkaampia isäntäjoukkue on tottakai suosikki, mutta hyvävireinen Freiburg voi kiusata yllättävänkin pahasti. Lähes kaksi kertaa kolmesta osuva yli 2.5 maalia on mainio pelivalinta NordicBetin kärkikertoimella 1.72.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Borussia Mönchengladbachin viime viikot eivät ole olleet helppoja. Isossa kuvassa hienoa kautta pelaava joukkue pääsi kuitenkin takaisin voittojen tielle viime viikonloppuna Mainzia vastaan. Taistelu pysymisestä neljän parhaan joukossa vaatii kuitenkin vielä lukuisia voittoja ja Freiburg kotona on varmasti laskettu etukäteen yhdeksi potentiaalisimmista saumoista. Haaste voi olla kuitenkin oletettua kovempi.

Borussian peleissä on rytissyt varsinkin kotikentällä. Neljätoista edellistä seitsemästätoista ottelusta on nähnyt vähintään kolme maalia ja viime aikoina myös oma verkko on heilunut solkenaan. Toki ohjelmakin on ollut melko vaikea mutta kaikkea ei sen syyksi voi pistää. Isäntien puolustus onkin ollut melkoista reikäjuustoa, mutta hyökkäyksestä onneksi löytyy Thorgan Hazardin ja Alassane Pléan kaltaisia kuumia pelaajia. Freiburgia vastaan Gladbachin alakerta pääsee hieman helpommalla, mutta vaikea on uskoa isäntien maalin koskemattomana pysyvän tässäkään.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.72
-
2.12
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.70
-
2.16

Freiburg on pelannut myös varsin mukiinmenevän kauden. Viime ottelussa tuli 2-1 voitto Herthasta ja tuo tulos käytännössä varmisti joukkueen sarjasopimuksen uusimisen ensi kaudeksi. Freiburgin kohdalla voidaankin alkaa puhua putoamistaistelun sijaan ihan kelpo keskikastin joukkueesta, jolla on aseita kiusata myös isompiaan. Pitkä loukkaantumislista syö hieman iskukykyä varsinkin alakerrasta. Myös vieraiden parhaat onnistujat löytyvät hyökkäyspäästä, Nils Petersenin johdolla Freiburg on paukutellut ihan mukavan määrän maaleja.

Viihdyttävä peli lienee tulossa. Puolustus ei ole kummankaan paras ase, joten yli 2.5 maalia nähdään lähes kaksi kertaa kolmesta. NordicBetin huippukerroin 1.72 on perjantain pankki.


Comments