Veikkausvihje

Kaksi ongelmaseuraa Burnley ja Leicester kohtaavat lauantaina Valioliigassa. Burnleyn surkeutta on kertoimissa liioiteltu jo rankasti, kyllä joukkue edelleen kotonaan varsin kilpailukykyinen on. Yli kerran kolmesta osuva kotivoitto nostetaan vihjeeksi LeoVegasin hyvällä kertoimella 3.05.

Ei vielä tiliä? Mobiilivedonlyönnin kuningas LeoVegas toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi mukavalla 50€+10€ bonuksella. Klikkaa omasi talteen alta.

Burnley on hävinnyt kolme edellistä otteluaan ja putoamisviiva on enää kahden pinnan päässä alapuolella. Kurjuutta lisää vielä tärkeän kolmikon Aaron Lennonin, Jonathan Waltersin sekä Steven Defourin poissaolot. Kaikki tämä on kuitenkin lyöty jo korkojen kera sisään kertoimiin, kuten tavallista ongelmien kasaantuessa. Burnley on kuitenkin pääosin esiintynyt kotonaan varsin mallikkaasti. Viidestä edellisestä ottelustaan Turf Moorilla tappioita on kasassa vain yksi.

Kokoonpanojen puolesta isäntien tilanne on selkeä. Suht kapean materiaalin joukkue lähtenee lähes täysin samalla kokoonpanolla tähän tärkeään matsiin kuin millä se esiintyi viime viikonloppuna Liverpoolia vastaan. Ainoa mahdollinen muutos voisi olla Johann Gudmundssonin nosto oikealle laidalle.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.05
3.40
2.50
3.00
3.35
2.45
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
3.00
3.30
2.40

Muutosten kourissa oleva Leicester on ollut enemmän tai vähemmän sekaisin tällä kaudella. Tuoreen managerin Brendan Rodgersin avausvoitto tuli viikonloppuna Fulhamia vastaan. Tilannetta helpottaa myös talismaani Jamie Vardyn paluu loukkaantumisestaan, eiköhän Vardy nähdä kärjessä myös lauantaina. Leicesterin ongelmat eivät kuitenkaan manageria vaihtamalla tai Vardyn paluulla ratkea, joukkue onkin lähitulevaisuudessa suurella todennäköisyydellä melkoisessa turbulenssissa.

Leicester on ollut erittäin heikko vierailija. Neljä edellistä matkapeliä on sujunut voitoitta ja mielestämme Kettujen voittosaumoja on tässäkin ottelussa liioiteltu. Kyseessä ei enää ole se sama vähintään ylemmän keskikastin joukkue, joka on hurmannut aiemmin. Kova kotijoukkue Burnley tarvitsee lisäksi pinnoja selvästi kipeämmin, joten kyllä LeoVegasin kova kotikerroin 3.05 pelin ansaitsee.

leovegas vedonlyönti bonus


Comments