Veikkausvihje

Gnistan ja VPS iskevät yhteen Suomen Cupin neljännesvälierässä Oulunkylässä. Välissä on pari sarjaporrasta, mutta ei tasoero tällä hetkellä läheskään niin suuri ole. Gnistanilla on jalkeilla kakkosen tasolle loistava nippu ja toisaalta VPS on liikkeellä erittäin ohkaisella kokoonpanolla. Haetaan pientä yllästystä isäntien vähintään tasurilla, Nopeampi.comin hieno kerroin 2.45 kattaa riskin komeasti.

Ei vielä tiliä? Nopeampi.com tarjoaa helppoa ja vauhdikasta vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä. Kakun kuorruttavat markkinoiden parhaat kertoimet. Klikkaa tili auki alta.

Helsingin Oulunkylässä pelataan perjantaina erittäin mielenkiintoinen Suomen Cupin ottelu. Gnistan oli viime kaudella Kakkosen lohkossaan kuudes, mutta tähän kauteen joukkue lähtee taatusti ainoastaan nousu mielessä. Rivejä on vahvistettu rankalla kädellä, viimeksi julkistettiin Pekka Sihvolan sopimus joukkueeseen. 70 maalia Veikkausliigassakin iskenyt Sihvola on merkittävä apu, eikä mies ole läheskään ainoita hankintoja. Myös valmennus on vankoissa käsissä, kun Roberto Nuccio luotsaa perinneseuraa kohti Ykköstä.

VPS lähtee otteluun luonnollisesti selvänä suosikkina. Petri Vuorisen joukkueen yllä on kuitenkin vielä paljon kysymysmerkkejä. Edellisestä kilpailullisesta matsista on pitkä aika, loukkaantumiset kiusaavat ja materiaali ylipäänsä on Veikkausliigan heikoimpia. Tässä ottelussa kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa ainakin Aatu Kujanpää sekä Jesper Engström, eikä joukkue muutenkaan ole läheskään täysin terve.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
5.10
4.40
1.48
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
5.00
4.33
1.45

Yksi isäntiä vahvasti puoltava seikka on myös ottelun pelialusta. Gnistan treenaa ja pelaa tekonurmella ulkona, kun taas VPS on harjoitellut ulko-olosuhteissa ensimmäisen kerran vasta tällä viikolla. Aiempien otteluiden perusteella Gnistan on vaikuttanut myös selvästi valmiimmalta kuin perjantainen vastustajansa. Mielestämme ottelun kertoimissa onkin liioiteltu Veikkausliiga-statuksella pelaavan VPS:n ylivoimaa Kakkosen Gnistania vastaan.

Nähtäväksi jää minkälaiseen, jos minkäänlaiseen, yllätykseen Gnistan perjantaina yltää. Itseluottamus isännillä on kuitenkin tapissa eikä materiaalierokaan ole niin suuri, mitä markkinoilla tunnutaan ajattelevan. Gnistan pystyy varmasti haavoittamaan myös VPS:a, joten peleihin nostetaan isäntien puolen maalin tasoitus Nopeampi.comin huimalla kertoimella 2.45.

nopeampi.com vedonlyönti


Comments