Veikkausvihje

Lukko ja JYP avaavat pudotuspelien ensimmäisen kierroksen, joka kansankielellä myös säälipleijareina tunnetaan, lauantaina Raumalla. Lukko on kaikessa edellä ja selvä suosikki ottamaan ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan. NordicBetin kärkikerroin 2.14 kelpaa mainiosti lauantain peleihin.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Lukko haki torstaina voiton Ilveksestä, mikä tarkoitti sitä että joukkue sai säälipleijarien avauskierrokselle vastaansa JYP:n. Lukko esiintyi Hakametsässä parin heikomman ottelun jälkeen todella vahvasti, mikä antaa positiivisen signaalin joukkueen tilasta tosipelien alkaessa. Lukko ja JYP eivät paria pronssimatsia lukuunottamatta ole pudotuspeleissä kohdanneet, mutta sarja on siitä huolimatta erittäin mielenkiintoinen. Yksi herkullinen seurattava asia on kahden kokeneen päävalmentajan Pekka Virran ja Risto Dufvan keskinäinen taisto.

Lukko nousi pienen sukelluksensa jälkeen runkosarjan viimeisessä ottelussa jälleen tasolleen. Joukkue sai tukea myös sairastuvalta, kun Tarmo Reunanen ja Heikki Liedes palasivat kokoonpanoon. Molemmat onnistuivat myös maalinteossa. Lukko pääseekin pudotuspeleihin käytännössä täydellä materiaalilla. Lukolla on vertailussa JYP:ä vastaan selvä etu lähes koko rosterin osalta. Kärkiosaaminen on parempaa ja ennen kaikkea vauhdikkaampaa, JYP tulee olemaan vaikeuksissa Justin Danforthin ja kumppaneiden vauhtikiekon kanssa. Toisaalta Lukolla on myös laajuutta aivan eri malliin kuin vieraillaan, neljän ketjun mankeli on myrkkyä raskasjalkaiselle JYP:lle.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.14
4.05
3.00
Bet365 bonus
2.00
4.00
3.05
2.02
4.10
3.10

Dufvan ainoa mahdollisuus lienee pistää tuttuun RD-tyyliin liinat kiinni ja uskoa vastaiskuihin sekä erikoistilanteisiin. Kokenut joukkue tuskin tilanne hätkähtää, mutta luonnonlait saattavat tulla vastaan. JYP ei oikeastaan onnistunut parantamaan lainkaan runkosarjan viimeisiin kriittisiin matseihin, joten vaikea siihen on uskoa myöskään pudotuspeleissä. Veteraanipitoisen ryhmän parasta ennen -päivä on mennyt, eikä edes Dufvan kivikautinen pelitapa riitä maskeeraamaan puutteita.

Lukko nostetaan avausottelun vihjeeksi NordicBetin kärkikertoimella 2.20.


Comments