Veikkausvihje

Jatkamme Italian Lisa Vittozzin kyydissä myös ampumahiihdon MM-kisojen päätösmatkalle, yhteislähtöön. Henkilökohtaisen kisan nolla-ammunta ja hopea karistivat varmasti suurimmat paineet ja nyt maailmancupin ykkösellä on mainio sauma jopa kirkastaa mitalin väri yhteislähdössä. SpeedyBetin voittajakerroin 8.00 on odotusarvoltaan kohteista paras, mutta myös Unibetin top-3 sijoituksesta tarjolla oleva 2.65 selvästi useammin osuvana houkutteleva valinta.

Ei vielä tiliä? SpeedyBet on uudenlainen vedonlyöntisivusto. Ei rekisteröintiä, vain huippunopeaa vedonlyöntiä hyvillä kertoimilla. Avaa tili kätevästi alta.

Normaalimatkan hopea oli varmasti suuri helpotus maailmancupia johtavalle Vittozzille. Sprintin kolme ja takaa-ajon kuusi sakkoa olivat erittäin heikkoa tekemistä italialaisen normaaliin tasoon verrattuna, joten hieman varmistellenkin tullut nolla-ammunta maistui varmasti makealle. Samalla putosi melkoinen apina harteilta, kisat ilman mitalia olisivat olleet massiivinen pettymys aivan terävimmälle huipulle tällä kaudella nousseelle Vittozzille.

Yhteislähtöön Vittozzi pääseekin mainiosta tilanteesta. Nainen on kiertueen parhaita ampujia ja nollakisan jälkeen itseluottamuskin on varmasti jälleen tapissa. Etukäteen pahimmista kilpakumppaneista maannainen Dorothea Wierer ei tällä hetkellä ole riittävän hyvässä ammuntavireessä ja Saksan Laura Dahlmeier ei pärjää hiihtovauhdissa. Dahlmeierilla on myös jo näkynyt rikkonaisen kauden aiheuttamia oireita, nainen tuskin on terävimmillään enää sunnuntaina.

Ruotsin Hanna Öberg voitti normaalimatkan, eikä Slovakian Anastasiya Kuzminaa tai Saksan Denise Herrmanniakaan voi pois laskuista lukea. Kuitenkin varsinkin kahdella jälkimmäisellä on ollut tasaisesti ongelmia varsinkin ammunnan suhteen, joten kyllä Vittozzi tässä väistämättä ihan kärkisuosikkien joukkoon nousee, jos ei jopa ykkössuosikiksi. SpeedyBetin voittajakerroin 8.00 on mainio haku, mutta mukaan kannattaa mahduttaa myös Unibetin top-3 sijoituksesta Vittozzille tarjolla oleva 2.65.

Suomalaisittain odotukset eivät ole korkealla. Kaisa Mäkäräinen on jälleen kerran alisuorittanut arvokisoissa pahasti ja selitykset ovat vieneet myös uskottavuutta tekemisestä. Yhteislähtö on vaikea kilpailumuoto korjata tilannetta, mutta tokihan Kaisalla jälleen nappisuorituksella on mahdollisuudet mitaleille.

speedybet vedonlyönti


Comments