Veikkausvihje

Florida Panthers vierailee tulikuuman kapteeninsa Alexander Barkovin johdolla Los Angelesissa. Umpisurkea Kings tuskin loppuun asti kyydissä pysyy, joten peleihin nostetaan Unibetin hyvä kerroin 2.20 vierasvoitolle.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Florida Panthers on voittanut kolme viimeisintä otteluaan vakuuttavasti maalierolla 16-5. Suurin “syyllinen” tähän tasonnostoon on joukkueen kapteeni Barkov, joka on juuri nyt uskomattomassa vireessä. Viikko sitten Minnesota Wildia vastaan ykkössentteri rikkoi seuraennätyksen syöttämällä yhdessä ottelussa huimat viisi maalia. Hauskinta ottelussa oli, että hieman paremmalla viimeistelyllä syöttöjä olisi voinut olla enemmänkin.

Floridan haaveet pudotuspelipaikasta kokivat kovan kolauksen kuunvaihteen heikon jakson seurauksena. Viime otteluissa peli-ilo on kuitenkin ollut ylimmillään ja koska myös teoreettinen sauma jatkopeleihin vielä on, jokaiseen matsiin lähdetään taatusti täysillä. Pikantin lisän kokoonpanoon on tehnyt nuori maalivahti Sam Montembeault, joka on käyttänyt avautuneen paikan täydellisesti. Neljä NHL-ottelua vyöllään nuorukainen on esiintynyt veteraanin tavoin ja antanut joukkueelleen hyvät lähtökohdat.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.72
4.12
2.20
bethard etusivun logo
2.85
4.25
2.15
2.85
4.25
2.15
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.80
3.80
2.12

Kingsin umpisurkea kausi odottelee lähinnä vain päätöstään. Joukkue hieman heräili vuodenvaihteen tienoilla, mutta muuta positiivista sesongista ei käteen sitten jääkään. Sijoitus lännen selvänä jumbona on täysin ansaittu, joukkueella onkin edessään melkoinen mylläys ja uudelleenrakennus lähitulevaisuudessa. Kun vielä siirtorajalla joukkueesta lähti avainpelaajia, Kings on tällä hetkellä todella vaatimaton kokonaisuus.

Panthers voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen helmikuun lopulla kotonaan mennen tullen. Kotikaukalo tasoittaa puntteja Kingsin osalta, mutta kyllähän Panthers on tällä hetkellä niin paljon edellä että vierasvoitto on lähellä myös lauantaina. Panthersilla on vielä pienen pieni sauma jatkopeleihin, joten lepsuiluun ei ole varaa. Unibetin 2.20 vieraille nostetaan peleihin.

unibet vedonlyönti


Comments