Veikkausvihje

Coloradolle riittää NHL:n prime time -ottelussa vain ja ainoastaan voitto. Heikko Devils tuskin tätä tehtävää pystyy isommin hankaloittamaan, joten otetaan vihjeeksi Avalanchen vähintään kahden maalin voitto 888sportin hyvällä kertoimella 2.10.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

 

Coloradolle sunnuntain prime time -ottelu New Jersey Devilsiä vastaan on todella tärkeä. Avalanche on keskisessä divisioonassa viimeisenä, mutta edelleen mukana taistelussa viimeisestä pudotuspelipaikasta. Tappioihin ei enää juurikaan ole varaa, varsinkin kun kahdesta edeltävästä kotiottelusta on tullut tukkaan. Devils tarjoaa mainion ponnahduslaudan palata voittojen tielle. Se on kahden ottelun voittoputkesta huolimatta tällä hetkellä yksi sarjan heikoimpia ryhmiä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.09
-
1.77

Vahvan viime kevään jälkeen putoaminen pudotuspeleistä olisi Avalanchelle kova pettymys. Tilannetta ei auta kapteeni Gabriel Landeskogin ikävä loukkaantuminen, joka pitää hyökkääjän sivussa loppukauden. Joukkue näytti jo päässen hyvin yli ykkösketjun hajoamisesta, mutta sitten paketti hajosi erityisesti Anaheimia vastaan melko pahasti. Tasaisuutta ei hyvällä tahdollakaan voi pitää Avalanchen tämän kauden vahvuutena. Parhaimmillaan joukkue on erinomainen, mutta lähes yhtä usein suoritus on varsin vaatimatonta sorttia.

Devilsin haaveet pudotuspelipaikasta ovat murentuneet jo aikaa sitten, loppukausi pelaillaan pois koska ohjelmassa niin lukee. John Hynes on saanut paikoin puhallettua ihan hyvää henkeä joukkueeseen, mutta erittäin vaatimaton materiaali ei useimpina iltoina silti pitkälle riitä. Tähän otteluun lähtökohdat ovat vielä tavallistakin haastavammat, sillä Devils päättää pitkän vieraskiertueensa Coloradoon. Kyseessä on jo kuudes ottelu reiluun viikkoon, mikä ei voi olla näkymättä suoritustasossa.

Me pidämme Avalanchea selvästi parempana joukkueena ja sillä on myös motivaatioetu puolellaan. Reilumpikaan kotivoitto ei yllättäisi, vähintään kahden maalin Avs-voitossa puhutaan suunnilleen kolikonheitosta. 888sportin mainio kerroin 2.10 kelpaa siten sunnuntain peleihin mukaan.

888sport vedonlyönti bonus 100%

 


Comments