Veikkausvihje

Hurjavireinen Liverpool vierailee Fulhamin Craven Cottagella ottelussa, jossa voittajasta tuskin on epäselvyyttä. Ainoa kysymys kuuluu, mikä on vieraiden voittomarginaali. Me kallistumme vahvasti sen kannalle, että repsahduksen mahdollisuus on kertoimia suurempi, paras pelivalinta on Pool -2 NordicBetin kärkikertoimella 2.32.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Scott Parkerin tarina Fulhamin peräsimessä ei ole lähtenyt käyntiin erityisen auvoisesti. Kaksi ensimmäistä ottelua on sujunut tappiollisissa merkeissä ja omissa on kolissut viidesti. Kaikkiaan tappioita on perättäin Fulhamilla jo kuusi ja vauhtia haetaankin ensi kaudella jälleen Championshipin puolelta. Isännät ovat valahtaneet jo toistakymmentä pinnaa putoamisviivan huonommalle puolelle, kun otteluita on jäljellä kahdeksan.

Liverpoolilla puolestaan kulkee loistavasti. Mestarien liigan jatkopaikka vierasvoitolla Bayern Münchenistä nostaa varmasti mielialoja entisestään. Valioliigan mestaruus ratkaistaan Poolin ja Manchester Cityn välillä, joten tälläkään rintamalla ei kuitenkaan ole varaa pieneenkään lepsuiluun. Voitolla Fulhamista Liverpool nousisi jälleen sarjan kärkeen, ainakin väliaikaisesti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.67
-
2.32
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.69
-
2.22

Joukkueiden kohtaamiset ovat perinteisesti olleet erittäin viihdyttäviä ja Valioliigan runsasmaalisimpia. Tällä kertaa viihteestä taitaa vastata lähinnä vierasjoukkue, niin heikossa iskussa Mökkiläiset ovat. Kokoonpanon puolesta isäntien askelmerkit ovat varsin selvät, ainoastaan André Schürrlen pelikunto on arvoitus. Jürgen Klopp kierrättänee hieman kokoonpanoaan viikon Mestarien liigasta, mutta vieraiden iskukykyyn sillä ei ole oleellista vaikutusta. Kapteeni Jordan Henderson väänsi nilkkaansa Bayernia vastaan ja on ainakin tästä ottelusta sivussa.

Tasoero on niin suuri kuin se ylipäänsä voi Valioliigassa olla. Pool on tulikuumassa vireessä ja huiman kärkikolmikon johdolla iskenee melko helposti useampiakin maaleja. Parhaat pelivalinnat löytyvät isoista tasoituksista huolimatta vieraiden puolelta. Vähintään kahden maalin vierasvoitto on meidän papereissamme lähes kerran kahdesta toteutuva tapahtuma, joten NordicBetin huipputarjous 2.32 kannattaa poimia talteen niin kauan kuin mahdollista.


Comments