Veikkausvihje

Montenegro ja Englanti jatkavat EM-karsintoja maanantaina Podgoricassa. Englanti on iso suosikki, mutta Montenegrolla on kaikki saumat ainakin yhteen osumaan hieman varamiehistä joukkuetta vastaan. Molempien onnistumisesta vähintään kerran on tarjolla mahtava kerroin 2.43 Nopeampi.comilla.

Ei vielä tiliä? Nopeampi.com tarjoaa helppoa ja vauhdikasta vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä. Kakun kuorruttavat markkinoiden parhaat kertoimet. Klikkaa tili auki alta.

Englanti aloitti karsinnat erittäin vakuuttavaan tyyliin. 5-0 voitto Tshekistä ei tullu kuitenkaan ilmaiseksi, sillä Tottenhamin Eric Dier loukkaantui ja liittyi siten pitkään listaan nimiä joita Gareth Southgate ei enää tässä karsintaikkunassa voi käyttää. Varamiehisenäkin Englanti on toki suuri suosikki vieraskentästä huolimatta, mutta erityisesti alakerta ja keskikenttä alkavat olla Kolmen Leijonan osalta turhankin varamiehisiä.

Myös isännillä on huolia loukkaantumisten suhteen. Joukkueen kaksi suurinta tähteä Stefan Savic ja Stevan Jovetic ovat sairastuvan puolella. Mielestämme tätä asiaa on kuitenkin ennakoissa ja kertoimissa jo liioiteltu. Montenegrolla on heittää kehiin aivan päteviä varamiehiä, joskin isännät todennäköisesti lähtevät liikkeelle vain yhdellä hyökkääjällä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
9.00
4.70
1.43
8.25
4.45
1.37

Montenegro aloitti karsinnat pienellä pettymyksellä. 1-1 tasapeli Bulgariaa vastaan tuli vasta lopun rankkarilla, mutta esitys oli monin paikoin ihan lupaava. Montenegro on perinteisesti suoriutunut varsin mukavasti myös Englantia vastaan, joskin vierailla on pitkästä aikaa erittäin lupaava ja pelillisesti laadukas jakso menossa.

Näiden maiden keskinäisissä otteluissa on myös lähes poikkeuksetta nähty paljon maaleja. Englanti on huippujoukkueena lähes varma maalintekijä, mutta pidämme myös isäntien vähintään yhtä osumaa selvästi markkinoita todennäköisempänä. Paras pelivalinta onkin molempien vähintään yksi maali. Nopeampi.comin hieno kerroin 2.43 riittää heittämällä peleihin mukaan.


Comments