Veikkausvihje

TPS ei vaikuta löytävän millään riittävästi lääkkeitä huippuvireisen HPK:n kaatamiseen. Näillä kertoimilla HPK onkin jälleen erittäin houkutteleva pelivalinta, Unibetin 2.70 nostetaan vihjeeksi jo varhain.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

TPS:n suurin odotuksin käynnistynyt pudotuspelitaival on saanut nopeasti turkulaisittain tutun sävelen. Joukkue on hävinnyt nyt hämmentävästi seitsemän pudotuspeliottelua putkeen, eikä putken katkeaminen ole kovin todennäköistä maanantainakaan. Pelillisesti TPS:n käyrä oli laskeva jo pitkään runkosarjan puolellakin, joten sikäli ongelmat eivät ole tulleet suurena yllätyksenä.

Yksi isoimmista tekijöistä sarjassa on maalivahtipeli. Emil Larmi on ottanut selvän niskalenkin turkulaisten kaksikosta Rasmus TirronenHenrik Haukeland. Kerho on myös jyrännyt laajemmalla rintamalla, TPS ei ole saanut ykkösketjunsa takaa juuri apuja. Leveä peluuttaminen on HPK:n aktiivisessa pelitavassa aivan kriittistä ja Antti Pennanen hykerteleekin varmasti tällä hetkellä tyytyväisyydestä. Mitä pidemmälle sarja etenee, HPK:n etu senkuin kasvaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.35
3.90
2.70
2.35
3.90
2.70
2.25
4.00
2.65

Kerhon kannalta myös onnistumiset ylivoimalla ovat olleet iso asia. HPK on suoraviivaistanut ylivoimapelaamistaan selvästi, mikä on tuonut heti myös lisää tehoja. TPS puolestaan on niin pahasti jalalla perässä, että se ei juuri ylivoimia ole päässyt edes kokeilemaan. Turun isossa kaukalossa tilanne tuskin oleellisesti muuttuu maanantainakaan.

HPK on tällä hetkellä kaikessa edellä ja me jatkamme Kerhon kyydissä kunnes toisin todistetaan. Tepsiä on vaikea laskea ylipäänsä suosikiksi otteluun, joten Unibetin 2.70 vieraille maistuu mukavasti.


Comments