Veikkausvihje

Suomi jatkaa EM-karsintojaan tiistaina Armeniaa vastaan. Mitään läpihuutojuttua ottelusta ei ole luvassa, mutta kyllähän nykyvireinen Huuhkajat varsin selvä suosikki on vieraissakin. Mr Greenin kova kerroin 2.20 on kelpo pelivalinta tiistaille.

Ei vielä tiliä? Mr Green tarjoaa yhden markkinoiden muhkeimmista tervetuliaisbonuksista, voittojentehostuksen jopa 200€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Huuhkajat avasi EM-karsinnat lauantaina Italiaa vastaan. Azzurri oli lopulta Udinessa ihan ansaitusti 2-0 parempi, mutta Suomen pelissä oli varsinkin puolustuksellisesti paljon hyvääkin. Poikkeuksellisesti kolmella topparilla ja viiden linjalla otteluun lähtenyt Suomi pystyi pääosin pitämään Italian poissa huippupaikoilta. Kolikon toinen puoli oli sitten varsin vaatimaton suoritus ylöspäin. Armeniaa vastaan Huuhkajat on selvästi taitavampi joukkue, joten pelinkuvakin muuttuu täysin. Ja eiköhän Jerevanissa nähdä taas tuttu 4-4-2 ryhmitys.

Armenia pelasi ensimmäisen karsintaottelunsa Bosniassa. 2-1 tappio mairittelee Armeniaa, sillä Bosnia oli todella paljon edellä pelillisesti. Joukkueen suurin, ja ainoa, tähti Henrikh Mkhitarjan pääsi lopussa kaunistelemaan lukemat rankkaripilkulta. Bosnia vei kuitenkin ottelua mielinmäärin ja olisi paremmalla viimeistelyllä voinut melko helposti tehdä ainakin tuplamäärän maaleja. Tämä lumaa Suomen kannalta hyvää, sillä tiiviin huuhkajanipun vastaiskut ja nykyinen rohkeampi pelitapa on kuin luotu murtamaan Armenian hutera keskikenttä sekä puolustus.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.65
3.20
2.20
3.50
3.20
2.15

Jerevan ei ole lähtökohtaisesti niitä helpoimpia paikkoja pelata, varsinkin kun lyhyellä valmistautumisella ja matkustamisella on oma vaikutuksensa. Tilanne on kuitenkin sama myös isännille. Huuhkajat on perustasoltaan niin paljon edellä, että vierasvoitto on nousee jopa lähelle 50% lukemia. Me otamme rohkeasti kantaa Huuhkajien puolesta ja nostamme Mr Greenin kovan kertoimen 2.20 peleihin jo hyvissä ajoin ennen alkuvihellystä. Tuskin tämä kerroin ainakaan nousemaan tulee.

mr green vedonlyönti bonus


Comments