Veikkausvihje

Tiistain mielenkiintoisin EM-karsintaottelu Huuhkajien ohella käydään Norjan ja Ruotsin välillä. Kotietu tekee Norjasta melko suuren suosikin, joten 888sportin 2.52 nostetaan hyvällä halulle peleihin.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

EM-karsintojen F-lohko on etukäteen varsin kiinnostava. Hyvävireiset Norja ja Ruotsi saivat arvonnoissa seurakseen muun muassa Espanjan, joten helpolla ei jatkopaikka tästä lohkosta irtoa. Toisaalta sitten lohkon loput maat ovat pääosin selvästi heikompia, joten tällä ottelulla on iso merkitys molemmille.

Norja aloitti karsinnat Espanjaa vastaan, kun taas Ruotsilla oli vastassa selvästi köykäisempi Romania. Molemmat joukkueet voittivat myös Kansojen Liigan lohkonsa, joten asetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset. Norjan puolesta puhuu vahva kotietu Oslon Ullevålilla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.52
3.25
3.12
2.50
3.10
2.90
speedybet
2.50
3.10
2.90

Norja tarvitsee myös kipeästi voiton tästä matsista. Espanja-tappio tiesi sitä, että edes tasapeli ei ole isännille hyvä tulos. Kahden ottelun jälkeen kolme pinnaa olisi minisaldo, joka voidaan vielä lukea kohtalaiseksi onnistumiseksi. Kotiyleisönsä edessä Norja on ollut jo pitkään rautainen, joten uskoa varmasti piisaa.

Ruotsi puolestaan on ollut matkapeleissään pääosin surkea. Romania-voitto tietää sitä, että Ruotsi lähtee Ullevålille suurelta osin puolustamaan vieraspistettä. Ottelu onkin etukäteen varsin matalan maaliodottaman tapaus, verkkoja tuskin heilutellaan kovin moneen otteeseen.

Norja on meidän papereissamme joukkueista hitusen parempi, mutta isoin tekijä on vuonomaan valtava kotietu. Ruotsilla tasapelikin olisi erinomainen tulos, joten tiedossa voi olla pelillisesti hieman puuduttavakin taisto. Norja on kuitenkin niin laadukas, että kyllä se hyvällä prosentilla matalamaalisen voiton tästä kairaa. 888sportin kotikerroin 2.52 on hyvä haku tiistaille.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments