Veikkausvihje

BC Nokia ja Ura Basket kohtaavat Korisliigan ottelussa, jossa panokset ovat tapissa. Molemmilla on pahoja loukkaantumishuolia, eikä normaalia ilotulitusta todennäköisesti tulla näkemään. Expektin kärkikerroin 1.92 alle 173.5 pinnalle on syytä ottaa talteen jo hyvissä ajoin.

Ei vielä tiliä Expektillä? Pitkän linjan suomalaissuosikki avaa pelin 100€ bonuksella. Klikkaa etusi talteen alta.

Molemmilla keskiviikon Korisliiga-ottelun joukkueilla on todella paljon panosta pelissä. Nokia on juuri viivan päällä kuusi matsia ennen loppua. Joukkue on päävalmentaja Ville Tuomisen lähdettyä ja kakkosen Tero Vasellin tultua puikkoihin pelannut pääosin melko väkevää korista. Materiaali “Näädillä” riittää kyllä, mikä avainpelaajat pysyvät terveinä.

Vasell on ruuvannut isäntien hyökkäämistä entistäkin nopeampaan suuntaan, mikä näkyy vahvasti myös ottelun pistelinjoissa. Varsinkin kun vastassa on pitkin kautta varsin päävalmentajansa Kristian Palotien näköistä koripalloa pelannut Ura Basket. Run ‘n gun tyylistään tunnettu Ura joutuu kuitenkin tässä ottelussa taistelemaan Nokian lisäksi myös varsin pahoja poissaoloja vastaan. Vieraat ovat sarjan jumboina ja loukkaantumisista johtuen sijoitus saattaa jämähtää niille sijoilleen sarjan loppuun saakka.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.92
-
1.92
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.85
-
1.85
bethard etusivun logo
1.83
-
1.83

Nokian isoin murhe loukkaantumisten suhteen on huippusentteri Sean O’Maran pelikunto. Maran pelaaminen on mahdollista, mutta me uskomme joukkueen lepuuttavan tähtisentteriä varsinkin kun voitto on varsin todennäköinen ilman Maraakin. Myös Niko Mattila on isänniltä epävarma.

Uran osalta tilanne on varsin karmea. Useampikin avainmies on sivussa ja voi hyvin olla, että vieraat lähtevät otteluun seitsemän miehen rotaatiolla joka sisältää vain yhden jenkkiavun. Menestystä on tällä kokoonpanolla turha havitella, eikä joukkue myöskään pysty vajaamiehisenä pelaamaan normaalia nopeaa palloaan.

Pistemäärät on markkinoilla arvioitu mielestämme rankasti yläkanttiin. Vaikka Ura saisi yhden tai kaksi puolikuntoisista pelaajistaan mukaan, on se edelleen varsin pahasti siipirikko. Nokia pääsee kontrolloimaan peliä, eikä sillä todennäköisesti ole mitään tarvetta painaa taululle pisteitä kovinkaan paljoa.

Alle 173.5 pinnaa on hieno valinta, parhaan kertoimen 1,92 tarjoaa Expekt.

expekt vedonlyönti bonus 100€


Comments