Veikkausvihje

HIFK:n ja Pelicansin viihdyttävässä sarjassa on vuorossa neljäs näytös. Lukuisat erikoistilanteet ja laadukas hyökkääminen nostavat maaliodottamaa, peleihin nostetaan yli 5 maalia jolle ComeOn! tarjoaa hienoa kerrointa 1.81.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoaa markkinoiden parhaat uuden asiakkaan edut. Klikkaa jopa 300% ensitalletusbonus talteen alta!

Pelicans ja HIFK ovat tarjoilleet varsin vaihtelevan ottelusarjan. Ensimmäisen ottelun perusteella sarja näytti menevän mennen tullen lahtelaisille, varsinkin kun HIFK:n kasetti ei tuntunut kestävän minkäänmoisia takaiskuja. Ylilataus kuitenkin hävisi yllättävän äkkiä ja kahdessa jälkimmäisessä ottelussa helsinkiläiset ovat olleet jopa pelillisesti edellä.

HIFK nappasi kahdessa seuraavassa ottelussa vahvasti kuskin paikan itselleen. Tosin maanantain kolmas ottelu olisi voinut kääntyä suuntaan tai toiseen, mutta helsinkiläisten parannus on silmiinpistävää. HIFK sai kovalla työnteolla Pelicansin nopeaa pelaamista horjutettua ja nyt on vuorostaan Ville Niemisen vuoro keksiä uusia lääkkeitä muuttuneeseen tilanteeseen.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
1.79
-
1.98
1.78
-
2.04
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.78
-
1.99

Yksi huomionarvoinen asia sarjassa on maalivahtien ailahtelevat otteet. Atte Engren ei ole vakuuttanut aikoihin, mutta myös Jussi Olkinuora on kahdessa tappiopelissä palannut osin vanhaan perisyntiinsä. Hyviä torjuntoja saattaa seurata yhtä huonoja ratkaisuja kiekon kanssa. Toki myös HIFK:n parantunut pelaaminen on näkynyt Pelicansin selvinä vaikeuksina omalla alueella.

Sarjassa on jatkossakin kaikki edellytykset viihdyttävään kapinaan. Mielestämme markkinoilla aliarvioidaan sarjan maaliodottamaa. Ainakin neljään matsiin Nordiksella on tarjolla hieno pelikohde nimenomaan runsasmaalisista vaihtoehdoista. Yli 5 maalia on mielestämme erittäin hieno kohde. Parhaan kertoimen tälle tarjoaa ComeOn!, 1.81 on harvinaisen hyvä tarjous potentiaalisesti runsasmaaliseen matsiin.


Comments