Veikkausvihje

Liverpool ja Porto aloittavat tiistaina Mestarien liigan välieräpaikan tavoittelun Anfield Roadilla. Liverpool on selkeä suosikki, mutta Portoa ei ole syytä aliarvioida. Vieraiden ainoa tavoite on siirtää ratkaisu reilun viikon päähän Estadio do Dragaolle ja luvassa on äärimmäisen tiivis puolustusmuuri. Alle 3 maalia onkin loistava pelivalinta huippukertoimella 1.84, jonka takana on ComeOn!.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa huimat edut uusille asiakkaille. Talleta 10€, pelaa 50€! Klikkaa tili auki alta.

Liverpool ja Porto kohtasivat myös viime kauden Mestarien liigan pudotuspeleissä. Tuolloin Liverpool teki pelin selväksi heti avausottelussa voittamalla 5-0. Nyt tuskin samanlaisia murskajaisia on tiedossa, mutta edelleen Liverpool on toki selvä suosikki niin kotimatsissaan kuin ylipäänsä koko otteluparissa.

Liverpool on mukavissa asemissa kauden tärkeimpien otteluiden lähestyessä. Valioliigassa mestaruustaisto on Poolin ja Man Cityn kauppa ja Mestarien liigassakin on eväät pitkälle. Viime kauden finaalipaikka oli hieno saavutus, mutta tällä sesongilla hopea ei enää riitä kummassakaan kilpailussa. Punaisilla kävi myös mukava arpaonni, sillä Porto oli varmasti jäljellä olevista joukkueista mieluisin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.31
5.75
11.00
1.30
5.80
12.00
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.31
5.50
10.00
bethard etusivun logo
1.30
5.65
10.50
1.31
5.90
11.00

Myös Porto on mukana niin kotimaan mestaruustaistossa kuin Mestarien liigan ratkaispeleissä. Joukkue on kotisarjassa vain kolme pinnaa Benficaa perässä, joten kaikki on vielä mahdollista. Mestarien liigassa suurin menestys on karttanut sitten Jose Mourinhon aikana saavutetun menestyksen. “Conceicao” on kuitenkin erinomaisessa vireessä, kymmenestä edellisestä ottelusta voittoja on kertynyt peräti kahdeksan. Vieraspelit ovat kuitenkin perinteisesti joukkueen kompastuskivi.

Porto on tällä kaudella esiintynyt erinomaisesti Mestarien liigassa, eikä se mikään suupala ole myöskään Liverpoolille. Vieraat pistävät tiiviin blokin matalalle ja pyrkivät eliminoimaan Poolin hurjan kärkilinjan. Nähtäväksi jää kuinka pitkälle taktiikka kantaa, mutta kovin montaa maalia ottelussa tuskin nähdään. Portolle yksikin olisi jo kova suoritus. Alle 3 maalia siis peleihin ComeOn!’n huippukertoimella 1.84.


Comments