Veikkausvihje

Tottenham ja Manchester City avaavat Mestarien liigan puolivälieräparinsa tiistain Lontoossa. Joukkueiden tekemisessä on tällä hetkellä niin valtava ero, että Coolbetin 1.89 Citylle on vieraissakin aivan riittävän korkea kerroin.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

Tottenham päätti pitkän voitottoman putkensa viime viikolla Crystal Palacea vastaan. Tuo ottelu oli samalla seuran uuden stadionin ensimmäinen virallinen matsi, joten pientä positiivista värinää on ilmassa pitkähkön korpivaelluksen jälkeen. Kentällä Spursin otteet eivät kuitenkaan ole vakuuttaneet aikoihin. Edelliset kelpo esitykset nähtiin juuri Mestarien liigassa, kun Spurs kellisti kotonaan vakuuttavasti 3-0 Borussia Dortmundin. Nyt vastus kovenee kuitenkin oleellisesti.

Manchester City jahtaa vielä jopa kolmea pokaalia, liigacupin se jo valloittikin. Viime viikolla varmistui myös FA Cupin finaalipaikka ja Valioliigassa mestaruustaistossa on Cityn lisäksi enää Liverpool. Myös Mestarien liiga on taatusti viime kauden suuren pettymyksen jälkeen seuran tavoitelistalla aivan kärkipäässä. Joukkue onkin hurjassa vireessä juuri oikeaan aikaan. Voitto Brightonista pidensi perättäisten voittojen lukumäärän jo neljääntoista. Myös Tottenhamia vastaan City on viime aikoina pärjännyt loistavasti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
4.30
3.90
1.87
4.30
3.90
1.87
4.15
4.00
1.87
4.30
3.85
1.87
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
4.20
3.80
1.85

Isänniltä puuttuu lähes varmuudella ainakin Eric Dier, Serge Aurier ja Erik Lamela. Vieraiden osalta isoin kysymysmerkki on tähtihyökkääjä Sergio Agüero, joka on huilannut pikkuvamman vuoksi kaksi edellistä peliä. Olisimme mielellämme nähneet Agüeron hakemassa tuntuu hieman lopusta viikonvaihteessa cupissa. On Agüero avauksessa tai ei, City saa joka tapauksessa erinomaisen hyökkäyslinjan kuitenkin jalkeille.

Vaikea tähän otteluun mitään muuta lopputulemaa on nähdä, kuin hallittu vierasvoitto. City on tällä hetkellä niin kovassa vireessä, että Tottenhamilla ei yksinkertaisesti taida olla avaimia höyryjyrän pysäyttämiseen. Coolbetin kärkikerroin 1.89 otetaankin vihjeeksi jo hyvissä ajoin.


Comments