Veikkausvihje

Ajax ja Juventus käynnistävät oman Mestarien liigan puolivälieränsä keskiviikkona Amsterdamissa. Juve tuntuu olevan monen “tosipelaajan” haku otteluun, mutta me emme Vanhasta Rouvasta innostu samassa määrin. Maalimäärissä sen sijaan on tarjolla mahtava kohde. Juventuksen maine on painanut vanhasta muistista rajat aivan liian alas, yli 2.5 on ehdoton valinta Coolbetin hienolla kertoimella 2.04.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

Juventus on kerännyt paljon pelikannatusta ympäri vedonlyöntikentän, mutta me olemme paljon skeptisempiä vieraiden osalta ainakin tässä avausottelussa. Juve on toki otteluparin suosikki ja niukka sellainen myös avausosaan, mutta vieraiden arvostus tuntuu menneen pahasti yli. Vanha Rouva on hävinnyt kaksi edellistä Mestarien liigan vierasotteluaan ja sitä on vaikea nähdä kovin selvänä suosikkina myöskään Amsterdamissa keskiviikkona.

Ajax pudotti edelliskierroksella hallitsevan mestarin Real Madridin Mestarien liigasta, joten mistään köykäisestä nipusta ei ole kyse. Joukkue on voittanut yhdeksän edellisestä kymmenestä ottelustaan kaikki kilpailut mukaanlukien, joten virekin on huipussaan juuri oikeaan aikaan. Myös kokoonpanojen suhteen etu on isännillä, ainoastaan ainoastaan nuori Noussair Mazraoui on sivussa korttitilin täyttymisen takia.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.40
3.35
2.32
3.35
3.30
2.28
3.35
3.35
2.30
3.40
3.35
2.32

Juve selätti Atletico Madridin Cristiano Ronaldon huippuotteiden ansiosta edelliskierroksella. Tuon jälkeen CR7 ei kuitenkaan ole mustavalkoista paitaa päälleen pukenut ainakaan tositoimissa ja nytkin jalkavamma uhkaa pitää legendan sivussa. Pelaa Ronaldo tai ei, se on Juventuksen huolista pienimpiä. Puolustuslinja on varsin repaleinen loukkaantumisten takia ja keskikentälläkin on omat murheensa. Hurjavireinen (ja Huuhkajiakin vastaan osunut) Moise Kean voisi olla varmin valinta keskikentälle, mutta nuori nouseva tähtikin aloittanee penkiltä.

Ajaxin on pakko käyttää kotietunsa paremmin kuin Realia vastaan, mikäli se meinaa Juvea kiusata. Kun vierailla on pahoja ongelmia varsinkin alakerrassa, luvassa on erittäin potentiaalinen maalijuhla. Yli 2.5 maalia on ohittamaton kohde Coolbetin kärkikertoimella 2.04.


Comments