Veikkausvihje

Suomen naisleijonat kohtaavat kotikisojen alkusarjan viimeisessä ottelussa kovan Kanadan. Suomi on kovassa vireessä ja pystyy haastamaan myös kivikovan Kanadan. Paras pelivalinta on yli 5 maalia Nopeampi.comin kärkikertoimella 1.95.

Ei vielä tiliä? Nopeampi.com tarjoaa helppoa ja vauhdikasta vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä. Kakun kuorruttavat markkinoiden parhaat kertoimet. Klikkaa tili auki alta.

Suomi on esiintynyt kotikisoissaan pääosin erittäin mallikkaasti. Sulaminen USA:a vastaan unohtui nopeasti ja voitot Venäjästä ja Sveitsistä tulivat oikein positiivisten esitysten jälkeen. Nyt vastaan asettuu lohkon toinen suurmaista Kanada ja jos Naisleijonat jatkavat samaan tyyliin kuin kahdessa edellisessä ottelussa, edes voitto ei ole mahdoton tavoite. Toki Kanada suurena suosikkina otteluun lähtee.

Suomen osalta eniten on petrattu hyökkäyspeliä. Kanadaa vastaan onkin elintärkeää, että Suomi saa vastaiskujen lisäksi pyöritettyä omaa hyökkäyskaruselliaan myös vastustajan päässä. Onnistumiset laajalla rintamalla nostavat varmasti joukkueen uskoa siihen, että kova Kanadakin on ehdottomasti kaadettavissa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.22
6.00
7.50
1.28
6.00
8.00
bethard etusivun logo
1.28
6.10
8.00
1.24
6.55
8.45

USA on hallitseva olympiavoittaja sekä maailmanmestari, muttei Kanada missään nimessä tasollisesti ole juuri heikompi. Joukkue on erittäin hyvin liikkuva kokonaisuus, jota vastaan ei vapaahetkiä tule missään vaiheessa ottelua. Varsinkin Suomen alakerta saa olla varuillaan, sillä Kanada antaa painetta armotta kun paikka aukeaa. Pieni miinus on Kanadalle kuitenkin pakko laskea kapteeni Marie-Philip Poulinin todennäköisestä poissaolosta.

Meidän papereissamme ottelun parhaat pelivalinnat löytyvät korkeista maalimääristä. Suomi on parantanut hyökkäämistään kisojen edetessä ja Kanada on huippuvaarallinen aina. Kun otteluun päästään vielä varsin vapautuneissa merkeissä ja ilman paineita, uskomme maaliverkkojen olevan päivän viimeisessä kisamatsissa kovilla. Peleihin ottelun yli 5 maalia Nopeampi.comin kärkikertoimella 1.95.

nopeampi.com vedonlyönti


Comments