Veikkausvihje

Manchester United ja Barcelona avaavat Mestarien liigan puolivälieräparin keskiviikkona Old Traffordilla. ManU oli onnekas selvittäessään PSG:n edelliskierroksella ja nyt haaste on vieläkin kovempi. Meidän papereissamme Barca on vieraissakin noin 50% suosikki, joten vieraiden kärkikerroin 2.05 nostetaan peleihin 888sportilta.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Manchester United isännöi Barcelonaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008. Tuolloin Paul Scholesin unelmamaali riitti tuomaan isännille 1-0 voiton. Tällä kerralla voimasuhteet ovat sen verran pahasti kallellaan vieraiden suuntaan, että vastikään pitkän jatkosopimuksen solminut isäntien manageri Ole Gunnar Solskjaer ottaisi riemumielin vastaavan tuloksen avausosasta.

Barcelona ei ole kokenut tappiota edelliseen 16 otteluun ja kun ottaa huomioon Man Unitedin puolustuksen tämän hetken tason, voinee melko uskottavasti ennustaa isoa iltaa Leo Messille, Luis Suarezille ja kumppaneille. Man Utd puolestaan on menettänyt otettaan pahimpaan mahdolliseen aikaan. Neljästä edellisestä ottelusta tappioita on kolme, joskin joukkue myös ylisuoritti tätä ennen pitkän aikaa tulosten valossa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.75
3.70
2.05
3.75
3.65
2.05
3.85
3.70
2.03
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
3.70
3.60
2.02
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
4.00
3.70
2.00

Isäntiä rasittavat myös loukkaantumishuolet. Paul Pogba palaa pelikiellon jälkeen kehiin, mutta edelleen sivussa ovat suurella todennäköisyydellä pitkäaikaispotilaiden lisäksi ainakin Nemanja Matic ja Ander Herrera. Marcus Rashfordin pelaaminen on epävarmaa, me uskomme kuitenkin nuoren laiturin avauksessa olevan pienellä riskilläkin sillä isäntien vaihtoehdot ovat vähissä. Barcan osalta ainoastaan Rafinha on varmuudella sivussa.

Barcelona on huippuvireessä ja mielestämme erittäin selvä suosikki myös vieraskentällä. Man United on ollut hieman onnekaskin alkuvuoden aikana, ihan tulosten veroinen joukkue ei ole. Nyt Punaiset joutuvat todelliseen testiin, sillä Barcelona on näissä otteluissa perinteisesti parhaimmillaan. Yllättyisimme, jos United taistelisi edes tasurin. Blaugrana siis lapulle 888sportin kärkikertoimella 2.05.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments