Veikkausvihje

San Jose Sharks ja Vegas Golden Knights kohtaavat NHL:n pudotuspelien avauskierroksen kenties mielenkiintoisimmassa otteluparissa. Umpisurkeasti runkosarjan lopun esiintynyt Sharks on asetettu turhan suureksi suosikiksi avausmatsiin, joten Golden Knightsin kova kerroin 2.95 Mobilebetilla on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee huippuluokan vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla. Uusille asiakkaille on tarjolla myös markkinoiden parhaat bonukset, jopa 300€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Viime kauden finalisti ja tuhkimotarina Vegas Golden Knights avaa tämän kevään pudotuspelit ottelusarjalla San Jose Sharksia vastaan. Sharksilla on paremman runkosarjan ansiosta kotietu, mutta muuten isäntien yllä leijuu varsin tummia pilviä. Runkosarjan loppu meni pahasti penkin alle, tähtipakki Erik Karlssonin pelikunto ja -tuntuma ovat isoja arvoituksia ja jostain pitäisi löytää myös voittava ykkösvahti.

Toisaalta myös Vegasin runkosarjan loppu meni alle odotusten ja vieraiden ykkösvahti Marc-Andre Fleury on palailemassa kehiin loukkaantumisen jälkeen, joten kysymysmerkkejä on myös vieraiden osalta. Joukkue on kuitenkin jopa laadukkaampi kuin viime kaudella ja pelaajamarkkinoilta hankitut saaliit Mark Stonen johdolla vaikuttavat tässä kohdin erinomaisilta kaappauksilta. Erityisesti hyökkäyssuuntaan Vegas on aivan sarjan eliittiä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.18
3.95
2.90
2.20
4.10
2.90
2.17
4.05
2.85

Isäntien osalta suurimmat ongelmat keskittyvät maalinsuulle. Erinomaisen puolustuksen takana pelaava Martin Jones on ollut kauniisti sanottuna epävarma. Kassarilla onkin selkeistä ykkösvahdeista selvästi huonoimmat tilastot ja kun muistetaan miehen romahdus viime kevään pudotuspeleissä juuri Vegasia vastaan, usko on koetuksella. Sharksin vaihtoehdot ovat kuitenkin vähissä, Jones saa luottoa jatkossakin.

Mielestämme Vegas on suosikki menemään jatkoon ottelusarjasta, eikä se niin iso altavastaaja ole avausmatsissakaan kuin mitä kertoimet väittävät. Sharksilla on juuri nyt niin paljon kysymysmerkkejä, että vieraiden lähes kolmen tasoiset kertoimet ovat pakkorasti avauskierrokselle. Mobilebetin 2.95 Vegasille nostetaan siis vihjeeksi.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments