Veikkausvihje

HPK ja Tappara kohtaavat neljännen kerran välieräsarjassaan torstaina Hämeenlinnassa. Tiivis “maalin peli” on jälleen luvassa, alle 4.5 maalia on hyvä valinta vedonlyöntiin LeoVegasin kovalla kertoimella 1.80.

Ei vielä tiliä? Mobiilivedonlyönnin kuningas LeoVegas toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi mukavalla 50€+10€ bonuksella. Klikkaa omasi talteen alta.

Kaikki sarjan kolme aiempaa ottelua ovat päättyneet kotivoittoihin. HPK toivoo varmasti trendin jatkuvan, sillä 2-2 tasatilanne olisi kovin paljon mukavampi kuin 1-3 takamatka. Ottelut ovat pääosin olleet erittäin tasaisia kapinoita. Ainoastaan edellisessä Rinkelinmäen ottelussa HPK vei peliä loppua kohden selvästi. Kahden erittäin laadukkaasti puolustavan joukkueen ottelusta tuskin torstainakaan mitään varsinaista ilotulitusta tulee.

Huipputasaisessa sarjassa ratkaisu piilee tuttuun tapaan pienissä asioissa. Tappara onnistui viemään Joona Luodon johdolla edun itselleen Hakametsässä tiistaina, mutta isoa eroa joukkueiden välille ei saa hakemallakaan. Maalivahti Emil Larmi oli sarjaan lähdettäessä monen valinta sarjan parhaaksi vahdiksi, mutta Christian Heljanko on noussut aivan yhtä korkealle tasolle. Molemmat kassarit pelaavat myös kovalla itseluottamuksella, mikä näkyy rauhallisuutena.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.98
-
1.78

HPK saa pientä apua neljänteen otteluun, kun konkaripakki Arto Laatikainen vapautuu pelikiellostaan. Ei Kerholla tosin mitään hätää ole ollut ilman “Ladaakaan”, mutta tässä vaiheessa kautta tuoreet jalat ovat aina plussaa. Muuten Antti Pennanen isäntien kokoonpanoa tuskin rukkailee, paremmalla viimeistelyllä HPK on aivan Tapparan tasolla ja kenties edelläkin.

Todella tärkeä neljäs matsi on ennakolta erittäin vähämaalinen. Tiiviisti puolustavat niput ja erinomaiset maalivahdit takaavat sen, että maalijuhlia tuskin nähdään. Peleihin nostetaan siis alle 4.5 maalia, jolle LeoVegas tarjoilee varsin mainiota kerrointa 1.80.

leovegas vedonlyönti bonus


Comments