Veikkausvihje

Kärpät ja HIFK jatkavat huimaa välieräsarjaansa perjantaina Raksilassa. Jo luonnostaan matalamaalisen ottelun maaliodottama putoaa entisestään panosten koventuessa. Alle 4.5 maalia onkin mahtava pelikohde NordicBetin kärkikertoimella 1.81.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Kärppien ja HIFK:n välieräsarja on hyvää vauhtia nousemassa liigahistorian parhaiden joukkoon. Tasatilanteessa 2-2 etu on edelleen Kärpillä, mutta HIFK on näyttänyt olevansa täysin kykeneväinen horjuttamaan suurinta mestarisuosikkia. Ottelussa on kolme teemaa, jotka mielestämme puhuvat todella vankasti matalien maalimäärien puolesta.

HIFK:n aktiivinen peli

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.96
-
1.81
2.10
-
1.75
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.04
-
1.71

HIFK on kovalla karvauksella ja aktiivisella ylöspäin pelaamisella ajanut paikoin Kärpät todella ahtaalle. Oululaisilla ei ole enää ollut tilaa tai aikaa rakentaa rauhassa hyökkäyspeliään, joten runkosarjasta tuttu iloinen vauhtilätkä on jäänyt vähiin. Kärpillä ei yksinkertaisesti ole riittävästi mahdollisuuksia avata tai kääntää peliä nopeasti. Toisaalta oululaiset puolustavat timanttisesti, joten myöskään HIFK ei helposti pääse huippuluokan paikkoihin vaikka paineistaisikin kovasti.

Loistavat maalivahdit

Runkosarjan paras vahti Veini Vehviläinen oli monien papereissa sarjan selvästi paras kassari. Atte Engren on kuitenkin noussut aivan yhtä korkealle tasolle. Molemmat vahdit pelaavat kovalla itseluottamuksella, mikä näkyy koko alakerran rauhallisuutena.

Tökkivä ylivoima

Molempia joukkueita yhdistää myös heikko ylivoima. Kolikolla on aina kaksi puolta ja molemmat toki pelaavat myös mainiota alivoimaa, mutta kyllä Erik Thorellin, Jussi Jokisen ja kumppanien odottaisi luovan enemmän tilanteita miesylivoimalla. Pudotuspeleissä erikoistilanteiden merkitys vain korostuu.

Kaikkiaan ottelun maaliodotus on siis todella matala. Yksittäisen onnistumiset saattavat hyvinkin riittää, kuten nähtiin jo edellisottelussa Helsingissä. Alle 4.5 maalia on mahtava valinta NordicBetin kärkikertoimella 1.81.


Comments