Veikkausvihje

Huippuvireinen Leicester avaa uuden Valioliigan kierroksen perjantaina Newcastlea vastaan. Ketut kelpaa mainiosti päivän pankiksi Coolbetin kovalla kertoimella 1.75, osuma on luvassa lähes kaksi kertaa kolmesta.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

Brendan Rogers on saanut välittömästi alkukaudesta alisuorittaneen Leicesterin uusille urille. Ketuilla on kasassa neljä perättäistä voittoa ja putkea on erinomaiset saumat jatkaa myös perjantaina King Powerilla. Leicester on perinteisesti viihtynyt varsin hyvin juuri Newcastlea vastaan, seitsemästä edellisestä keskinäisestä matsista Kettujen voittoon on päättynyt kuusi.

Newcastle on pysynyt pinnojen syrjässä kiinni lähinnä vahvoilla kotiotteluillaan. Sekin putki tosin tuli päätökseen viime viikonvaihteessa kun Crystal Palace haki pinnat 1-0 voitolla. Rafa Benitezin miehistö on voittanut vain yhden viimeisestä viidestä matsistaan, mutta joukkueen onneksi talvikausi sujui sen verran mukavasti että eroa putoamisviivaan on edelleen melko turvalliset seitsemän pinnaa. Säilyminen on siis Magpiesin osalta käytännössä lähes varmaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.74
3.90
5.15
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.74
3.80
5.00
1.72
3.95
5.35
1.72
3.95
5.35
1.71
3.85
5.30
speedybet
1.71
3.85
5.30

Rogersin kädenjälki on näkynyt tulosten lisäksi myös Leicesterin pelissä, joka on parantunut huomattavasti. Kokoonpanoonkin suhteen tilanne on lähes täydellinen. Harry Maguire oli sivussa edellisottelusta henkilökohtaisten syiden takia, mutta palannee perjantaina ruotuun. Muita muutoksia Rogers tuskin tuleekaan tekemään, siinä määrin vakuuttavaa meno on ollut. Vieraiden osalta Florian Lejeune kärsi pahannäköisen loukkaantumisen edellismatsissa. Myös Sean Longstaff on poissa vieraiden keskuspuolustuksesta, joten Benitezillä on hieman purtavaa alakerran osalta ennen ottelua.

Mielestämme Leicester on jopa jättisuosikki perjantain kotimatsiin. Joukkue on saanut huiman vireen päälle ja Newcastlen pitäisi olla nykykunnossaan pelkkä suupala. Coolbetin kova kotikerroin 1.75 on perjantain pankki.


Comments