Veikkausvihje

Leijonat aloittaa MM-leirityksen ensimmäiset pelit Tanskassa. Tänään pelataan Aalborgissa ja tarjolla on myös loistava pelikohde. Tanska on vanhasta muistista arvostettu markkinoilla todella vähämaaliseksi. Nykytilanne on kuitenkin hieman toisenlainen, joten koko ottelun yli 5 maalia nostetaan ehdottomasti torstain peleihin mukaan. Parhaan kertoimen 1.97 tarjoaa ComeOn!.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa huimat edut uusille asiakkaille. Talleta 10€, pelaa 50€! Klikkaa tili auki alta.

Suomi ja Tanska iskevät yhteen tänään torstaina ja uudestaan lauantaina. Ottelut ovat leirityksen ensimmäiset, joten neljän viikon rypistyksen alku on pienoinen kysymysmerkki. Leijonat on liikkeellä vahvasti kotoisesti Liigasta kootulla joukkueella. Lisäväriä tuovat KHL:stä mukaan MM-paikkajahtiin saapuneet Miika Koivisto, Marko Anttila, Sakari Manninen, Joonas Nättinen sekä Veli-Matti Savinainen. Myös Örebron Jere Sallinen hakee kisapaikkaa leirityksen kautta.

Suomi on liikkeellä melko nuorella ja varmasti erittäin nälkäisellä joukkueella. Huippukauden pelanneet Kaapo Kakko, Oliwer Kaski ja moni muu liigapeluri ovat uskottavasti taistelemassa vielä paikasta jopa Slovakian MM-kisoihin, joten näyttöhaluja löytyy varmasti. Kysymysmerkkejäkin kuitenkin löytyy. Varsinkin alakerta vaikuttaa erittäin kiekolliselta mutta kenties turhan köykäiseltä puolustussuuntaan. Juuteilla onkin kotikaukalossa aivan realistinen sauma kiusata Leijonia pitkään.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
6.65
5.60
1.37
6.50
5.25
1.37
6.35
5.45
1.36
6.50
5.25
1.37
bethard etusivun logo
6.65
5.60
1.37

Tanska lähtee harjoitusotteluihin käytännössä parhaalla miehistöllään. Joukkue ei missään nimessä ole mikään heittopussi, vaikka suomalaisittain tuttuja pelureita ei liikaa olekaan. Juutit ovat viime vuosina nostaneet kovasti profiiliaan kansainvälisessä jääkiekossa ja iskukykyä löytyy. Jokereiden Oliver Lauridsen, Nicklas Jensen sekä Peter Regin ovat kantavia voimia myös maajoukkueessa. Joukkue on Leijonien tapaan melko nuori ja yllättävänkin laadukas.

Tanska on tullut tunnetuksi inhorealistisesta kiekosta, jossa mitään riskejä ei oteta. Nykyisin suunta on kuitenkin kohti hieman aktiivisempaa pelitapaa, mikä tietää myös enemmän maaleja otteluissa. Kun myös Suomi on profiililtaan varsin runsasmaalinen ryhmä, odotamme viihdyttävää kiekkoiltaa. Yli 5 maalia on selvästi yli kerran kahdesta osuvana hieno haku ComeOn!’n huippukertoimella 1.97.


Comments